2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق نگیر 

میخوای جا برای یه زن دیگه باز کنی 

اون جینده کیه که داره زندگیت را بهم میریزه. 

بچسب به زندگیت. خودتو عوض کن. 

تو همسایه ها یه زنه بود دوبار عروسی کرده بود. طلاق گرفته بود. دیدم یکبار زنگ زد به شوهرم. کل محله بهش میگن کاسب. 

آبرویی از زنه تو محل بردم. که کسی هم نفهمید من بودم. 

جمع کرد رفت یه جای دیگه. 

زنه جینده بچه هم داشت. اگر یکبار دیگه به شوهرم زنگ بزنه الهی داغ بچشو ببینه. 

نفرینم میگیره 

طلاق نگیر میخوای جا برای یه زن دیگه باز کنی اون جینده کیه که داره زندگیت را بهم میریزه. بچسب به زندگ ...

وقتی نمیخواد چطور جدا نشم 

میگه منو نمیخواد بیرونمکرده ازخونه.هرکی زنگ میزنه بهش فقط میگه طلاق

بهتره دنبال راه حلی برای بهبود رابطه زناشوییتون باشید طلاق گرفتن هیچ سودی براتون نداره با توجه به فر ...

این چه تصویری براش میسازی؟

همه اینا بهتر از بودن کنار کسیه که نمیخوادت

همانا نور از  ترک ها می آید.

وقتی نمیخواد چطور جدا نشم میگه منو نمیخواد بیرونمکرده ازخونه.هرکی زنگ میزنه بهش فقط میگه طلاق

امیدوارم همین بلا سر خود شوهرت بیاد، اینی که دم از عشق و عاشقی با یه ادم پوسیده میزنه، ان شاءالله همین بلا رو زنه سر شوهرت بیاره بندازتش بیرون و بگه نمیخوامت

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر