2777
2789

معلم داداشمه داستانشو تاپیک های قبلیم نوشتم اگر کنجکاو شدید.

میخوام ببرم مدرسه بهش بدم

بهم گفت یچیزی درست کن برام بیار ببینم دست پختت چطوره و اینا

چی درست کنم بنظرتون؟هرچی سرچ میکنم و تو اینستا میگردم چیز خاصی پیدا نمیکنم لطفا کمکم کنید 

دوسه تا چیز میخوام درست کنم چیزایی باشه ک خوشش بیاد راهنمایی لطفاا

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غذا و گرم و سریع به دستش میرسونی و خودشم سریع میخوره یا میذاره بعدا بخوره؟

ن سریع نمیتونم ب دستش برسونم 

مثلا شب قبل باید درست کنم فرداش ببرم مدرسه

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
قرمه سبزی ب همراه مرغ سرخ شده با سالاد و دسر

نهه اینطوری ن یچیزی مثل فست فود باشه یا کیک و شیرینی و دسر و اینا

غذای مورد علاقش

همه ی غذاهارو دوست داره اخه

ن سریع نمیتونم ب دستش برسونم مثلا شب قبل باید درست کنم فرداش ببرم مدرسه

خب پس روی مرغ حساب نکن چون بدمزه میشه بو میگیره اول از خودش بپرس که دوست داره چه غذایی براش درست کنی ببین چی میگه اگه گفت خودت انتخاب کن کباب تابه ای یا کتلت همراه یه خورشت مثلا قیمه یا قرمه سبزی براش ببر 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خب پس روی مرغ حساب نکن چون بدمزه میشه بو میگیره اول از خودش بپرس که دوست داره چه غذایی براش درست کنی ...

خودش گفت پاستا درست کن اما من تاحالا درست نکردم میترسم بد شه🙁

خودش گفت پاستا درست کن اما من تاحالا درست نکردم میترسم بد شه🙁

پاستا از شب قبل بمونه همه به هم میچسبه بد میشه پیتزا باز بهتره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز