2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همون موقع تو حیاط داشتم گریه میکردم و میگفتم خدایا منو امشب ببر پیش خودت که یه دفعه دیدم تو آسمون ...

عزیزم معناش اینه که مشکلایی که میخوای به خاطرشون بری میخوان حل شن😙 دور از جونت کجا میخوای بری با این عجله اخه😡

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

عزیزم معناش اینه که مشکلایی که میخوای به خاطرشون بری میخوان حل شن😙 دور از جونت کجا میخوای بری با ای ...

از زندگی سیرم 

مشکل خانواده 

اونی که دوسش داشتم با دختر خالم بهم خیانت کردن 

صبح تا شب میدوم سرکارم اما هیچی به هیچی 

مادر و پدرم هیچ وقت دوسم نداشتن

از بچه گی روی خوش زندگی رو ندیدم 

هر وقت دلبستم تنهام گذاشتن و ازم سو استفاده کردن 🥺 💔 دیگه نمی‌خوام ادامه بدم فقط می‌خوام برم از این دنیا 

هممون یه روز می‌میریم هر چقدررم زندگی کنیم آخرش مرگه پس چه زود چه دیر آخرش می‌میریم ولی زودتر بمیرم یا همین الان بمیرم خیلی خوب میشه

از زندگی سیرم مشکل خانواده اونی که دوسش داشتم با دختر خالم بهم خیانت کردن صبح تا شب میدوم سرکارم اما ...

قربونت برم من کاش میتونستم یه بخشی از غم هاتو گردن بگیرم

حتما با یه مشاور صحبت کن 🩵 هنوزم جوونی و باید زندگی کنی

انشالله دلت آروم بگیره و مشکلاتت حل بشه

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛