2777
2789

یه دوست خیلی صمیمی دارم از دوران دانشگاه

یه پسره بهش درخواست داد با اون در حد سلام علیک اشناعم

دختره هم قبول نکرد چون خیلی ادم بدرد نخوریه پسره اخلاقاش تو مخیه

اما پسره نمیدونه که من قضیه درخواست و اینارو میدونم

یه مدته همش از یه دختره حرف میزنه(اینم از دوران دانشگاه دوستمه)

مثلا یهو پیام میده هرجور شده بحث رو ببره سمت اینکه با دختره دارم میرم فلانجا

یا حیف فلان روز این دختره نیست

نمیدونم چرا... حس میکنم میخواد مثلا بفهمونه من از اون خوشم میاد و علاقه ای به این رفیقت ندارم حالا رد کرد که کرد به جهنم و اینا. تا منم به دوستم بگم اینارو 

و واقعا این موضوعا اصلا برای من جذاب نیست چیکار کنم انقدر پیامای چرت و پرت نفرسته انقدر از اون حرف زد دیگه حالم داره بهم میخوره🤦‍♀️🤦‍♀️

خب به من چه که مثلا دوست داری با فلانی بری بیرون یا حیف که این هفته طرفو نمیبینی

اه😔🫠

چیکار کنم بهش بفهمونم واسم مهم نیست و پیام نده و من اینارو به دوستم نمیگم چون واسه اونم اصلا مهم نیست

یا رک بهش بگو این چیزایی ک میگی ب من مربوط نیس و برام مهم نیس یا بلاکش کن

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

یا رک بهش بگو این چیزایی ک میگی ب من مربوط نیس و برام مهم نیس یا بلاکش کن

ببین بلاک نمیتونم بکنم چون یه کارایی هست باید با اون انجام بدم متاسفانه

از طرفی مثلا من نمیدونم این درخواست داده و اینا

الان بفهمه پیش خودش میگه وای چقدر حرکت من واسشون مهم بوده که به همه گفتن و فاز برمیداره

کلا این مدلیه

اه لعنت بهش😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین بلاک نمیتونم بکنم چون یه کارایی هست باید با اون انجام بدم متاسفانهاز طرفی مثلا من نمیدونم این د ...

کوتاه جوابشو بده و چند تا یکی ک بفهمه علاقه ای ب شنیدن این حرفا نداری 

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍