2777
2789

امروز رفتم تمرین کردم پارک دوبل نمیتونم درست بگیرم ۲۰ بار رفتم ۲ بارش درست شد دارم از استرس خفه میشم 😫😭

توروخدا تجربه ای دارید بگید

به نام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من واقعا بلد نبودم، دوبلم افتضاه بود، با اعتماد به نفس رفتم نشستم، صادر کارتو کامل رفتم، حواست به راهنما باشه، درست راهنما بزنی، هر چیم افسر میگه انجام بده سریع بگو چشم، قبل و بعد پل یا ساختمون میگه پار کن بگو با اجازه شما ممنوعه ولی پارک میکنم

هردوتاشو انجام دادم ولی بازم همونمافسردگی گرفتم سر این گواهینامه لعنتی

ببین خودتو اذیت نکن من سر همین گواهی گرفان اینقدر بیخود حرص خوردم که کارم به قرص اعصاب کشید بعذش، الانم یکسال گرفتمش باهاش چیکار کردم؟؟ هیچی تو کمدمه، خودتو اذیت نکن

ببین من واقعا بلد نبودم، دوبلم افتضاه بود، با اعتماد به نفس رفتم نشستم، صادر کارتو کامل رفتم، حواست ...

بار چندم قبول شدی؟ دوبلو قشنگ زدی 

افسره خیلی وراجه شانس منم هرهفته اینه

به نام 

فقط با اعتماد به نفس باش تا ازت دوبل نخوان، افسز از من دوبل نگرفت برا همون قبول شدم، با خود شیرینی هم هر کاری میگفت انجان بدم میگفتم چشم، اینو یه کاربری اینجا بهم گفت، خودتو با ادب نشون بده، وقتی نشتستی سلام خسته تباشید بگو