2777
2789
عنوان

فردا آزمون توشهری دارم توروخدا یه لحظه بیاین🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 33 پست
بار چندم قبول شدی؟ دوبلو قشنگ زدی افسره خیلی وراجه شانس منم هرهفته اینه

خب برا همون رد میشی چون افسزت ادم درستی نیست، برا من اولی هنوز ننشستم بهم گفت ردی بی دلیل، دومی دوبلو خراب کردم، سومی دوبل نخواست خدایی ادم خوبی بود، مشکل از تو نیست از افسرته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خودتو اذیت نکن من سر همین گواهی گرفان اینقدر بیخود حرص خوردم که کارم به قرص اعصاب کشید بعذش، ال ...

میدونم واقعا بعضی وقتا پشیمون میشم میگم به این همه اعصاب خوردی نمی ارزید ...سری آخر که رد شدم انقد گریه کردم بخدا چشمام تا دوروز پف کرده بود

به نام 

میدونم واقعا بعضی وقتا پشیمون میشم میگم به این همه اعصاب خوردی نمی ارزید ...سری آخر که رد شدم انقد گ ...

من الان یکسال سر همون 3 بار رد شدن، دارم قرص اعصاب میخورم، چون مثل تو حرص میخوردم شبا با کابوس از خواب میپردیم اصلا یه وضعی بود، تازه بعدشم 1 ماه سرگیجه داشتم که دکتزا دلیلشو نمیدونستن، اگه برا شلامتست ارزش قاعلی بیخیال باش

خب برا همون رد میشی چون افسزت ادم درستی نیست، برا من اولی هنوز ننشستم بهم گفت ردی بی دلیل، دومی دوبل ...

میگه دنده عقبم مشکل داره

میگی مشکل از افسره؟

خب افسر میبینه بلد نیست رد میکنه دیگه

مشکل خونی نداره که

خب دیگه به این قکر کن گواهیتم بگیزی نهایت میخاد مثل من بمونه تو کمد حالا دیر تر بگیریش

اصلا برام مهم نیست چقدر دیر بشه ...بخدا تو آموزشگاه دیگ خجالت میکشم از بقیه میگم الان پیش خودشون میگن چقدر خنگه این فکرا داغونم کرده

به نام