2777
2789
عنوان

پیشنهاد غذا برای مهمونام(جاری)

484 بازدید | 24 پست

اونسری که ما رفتیم خونشون لبو و کیک درست کردن عصرونه ساندویچ سیب زمینی تنوری و نون تافتون میوه و قلیون و چای و شامم سالاد و نوشابه و خورشت قیمه البته اینجور یادمه

به نسبت وقتایی که میریم خونه خواهرشوهرم اینا مهمونی سنگ تموم گذاشت اونا نهایت حال بدن شام درست کنن تو ۹سال زندگی مشترک تو خونه خواهرشوهرم اینا فقط۴بار شام خوردیم😕 واس همین میخوام صدمو بذارم 

نهایت هنر در اوج اقتصادی بودنش مثلا پفیلای کم خرج خونگی 😬 یه کیک سیب دارچین  

نون شکم پر برای عصرونه یا اسنک

دگ چیا؟؟ شام چی باشه؟؟؟ 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

کیک خیس شکلاتی و اسنک نسکافه یا کاپوچینو  و قلیون 

برای شام پیش غذا دسر و شام زرشک پلو یا جوجه کباب با سالاد اندونزی و نوشابه 

میتونی بجای اندوزی سالاد ماکارونی هم درست کنی

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چقد تو مهمونیاتون خوراکی میخورین؟

ما یه شام ساده به اندازه می‌ذاریم اضافه میمونه انقد خانوادگی کم خوراکیم🫤

هیچوقت نمیتونم درک کنم کسایی رو که دسر میخورن ،پیش غذا مثل فینگر فود و اینا میخورن، عصرونه میخورن بعد شامم حسابی میخورن🤕

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
کیک خیس شکلاتی و اسنک نسکافه یا کاپوچینو و قلیون برای شام پیش غذا دسر و شام زرشک پلو یا جوجه کباب ب ...

ایده باحالیه رسپی یه سالاد اندونزی خوشمزه و لذید بهم میدی زیبا فقط کشمش نداشته باشه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

من ک شام دادم

قورمه سبزی

کشک بادمجون

جوجه

سالاد اندونزی

دسر کارامل 

رولت و چایی

و میوه

با اینا پذیرایی کردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نون توری توپک سیب زمینی سمبوسهبادمجون شکم پرپنکیکباسلوق اینا کم خرج و راحته

عالی

ایده باحالیه رسپی یه سالاد اندونزی خوشمزه و لذید بهم میدی زیبا فقط کشمش نداشته باشه

مثل همسرم کشمش دوست نداری شماهم

منم نریختم تو سالادم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مگه چقد تو مهمونیاتون خوراکی میخورین؟ما یه شام ساده به اندازه می‌ذاریم اضافه میمونه انقد خانوادگی کم ...

قشنگم قرار نیست که شما انقد کم خوراکید بپرسی مگه چقد میخورید شاید خیلیا خوش خوراک باشن

بعدش میزبان وظیفه داره به نحو احسن پذیرای مهمانش باشه چه کم خوراک چه پر خوراک

قشنگم قرار نیست که شما انقد کم خوراکید بپرسی مگه چقد میخورید شاید خیلیا خوش خوراک باشنبعدش میزبان وظ ...

اسرافه در بیشتر مواقع هم اینو خود کسایی که همچین تاپیکایی میزنن هم قبول دارن 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
مگه چقد تو مهمونیاتون خوراکی میخورین؟ما یه شام ساده به اندازه می‌ذاریم اضافه میمونه انقد خانوادگی کم ...

و چقدر برای بدن خوردن چند مدل رو هم سمه  فکر کن از عصر شروع کنی از هر کدوم قد ی گردو بخوری تو اون معده چه شود   نهایت عصر کیک با چایی یا قهوه   یا بستنی  شام هم ی خورشت باشه و ی مدل سالاد بعدشم   میوه و چایی  اگرم خیلی مهمونا قراره بمونن  تخمه یا آجیل 

اسرافه در بیشتر مواقع هم اینو خود کسایی که همچین تاپیکایی میزنن هم قبول دارن

ما چون بازی میکنیم حرص میخوریم تو بازی و بحث و هیجان و اینا زیادی گشنمون میشه تند تند بعد تا۳شب میشینیم راهشونم دوره بچه هم همراهشونه باید فکر همه جارو کرد 

ما ک رفتیم خونشون همه چی به اندازه بود هیچی اضاف نیومد یه پرسم غذا کشیدن دادن برا دخترم ک کم خورد

و چقدر برای بدن خوردن چند مدل رو هم سمه فکر کن از عصر شروع کنی از هر کدوم قد ی گردو بخوری تو اون مع ...

دقیقا اصلا تایم لازم هضم هر کدوم از این خوراکی ها متفاوتع و وقتی روهم انباشت میشه معده سنگین می‌کنه