2777
2789
عنوان

ازدواج برادر دهه شصتی

373 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها 

برادر من متولد ۶۳ هست و هنوز ازدواج نکرده تا یکی دو سال پیش که اصلا تو فاز ازدواج نبود سرش گرم زندگی و کار خودشه ، بسیار دلسوز ، دست و دل باز و مسولیت پذیر هست ولی نمی‌دونم چرا تا حالا قسمت نشده ازدواج کنه کسی هم تو زندگیش نیست از تو فامیل هم دوست نداره کسی رو انتخاب کنه و با این مشکلات جامعه یه کم دیدیش بد شده و میگه نمیتونم راحت دل بدم و اعتماد کنم اطراف مون هم کیس مناسب نیست زیاد به نظرتون چیکار کنم براش 

تحصیلات‌: دیپلم ،، خونه و ماشین و درآمد خوب هم داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داره والا

برادر منم متولد ۶۵ 

بنده خداها کلی طلاق و اختلاف دورو برشون دیدن و چشمشون ترسیده

من که رهاش کردم وقتی میبینم خیبی از زندگی ها به بن بست خورده برای ازدواج تشویقش نمیکنم

بالاخره خودش یه روزی یه همدم واسه خودش پیدامیکنه

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
بنظرم همینکه ازدواج نکرده خوب کرده

ولی خودش پشیمون انگار از دیر ازدواج کردن چون همین و سالهاست که ازش پایین تر بودن و هستن الان زن و بچه و زندگی دارن دلم میسوزه وقتی نگاهش رو میبینم برای ما بردار خوبی بود و هست دلم میخواد سر و سامان بگیره

حق داره والابرادر منم متولد ۶۵ بنده خداها کلی طلاق و اختلاف دورو برشون دیدن و چشمشون ترسیدهمن که رها ...

اخه خودش میگه الآنم ازدواج کنم بچم ۴۰ سال اختلاف سنی باهام داره چقدر دیر به فکر افتادم

عزیزم تا میتونید براش دعا کنید خداوند دختری خوب نصیبش کنه. 

این گروه ادم و حوا هم عالیه. 

و یه چیزم بگم نه تجرد نه تاهل انتخاب خودمون نیست 

امان از وقتی خداوند تقدیر کرده باشه فلانی در فلان روز از فلان سال ازدواج کنه و نسلش بشه فلان...‌ 

بزار راحت باشه بیخود تو‌دردسر نندازش...طرفش تو‌ زرد در بیاد عذاب وجدان میگیری...طرف بیاد یه عمر زحمت ...

من خودم پیشنهاد دادم دو دنگ خونه بزنه به اسم طرف و یکسال هم نامزد و آشنایی بلاخره باید از یه جایی شروع کرد بچه های خواهر و برادرم هم ازدواج کردن و بچه دارن خیلی ناراحتم براش

عزیزم تا میتونید براش دعا کنید خداوند دختری خوب نصیبش کنه. این گروه ادم و حوا هم عالیه. و یه چیزم بگ ...

ممنونم از پیشنهادت درسته، ولی نمیشه هم فقط نگاه کنیم یکی دو جا رفتیم که نپسندید 

ممنونم از پیشنهادت درسته، ولی نمیشه هم فقط نگاه کنیم یکی دو جا رفتیم که نپسندید

منظورم این نیس تلاش نکنید بکنید 

اما دعا کنید خیلی براش دعا کنید 

کاش خودش عاشق بشه 

وگرنه کار خیلی سخت میشه

از این پیشنهادا نکن از کجا طرفو‌میشناسی؟

من که نمی‌شناسم در کل میگم از مهریه نترسه من خودم بودم اینکارو میکردم صد در صد آخه آدم ارتباط خارج از خونه هم نیست نه مجازی نه و.... 

منظورم این نیس تلاش نکنید بکنید اما دعا کنید خیلی براش دعا کنید کاش خودش عاشق بشه وگرنه کار خیلی سخت ...

دعا که همیشه میکنم 

ولی عاقلانه ازدواج کردن به نظرم بهتره