2777
2789

وقتی ماه میاد تو برج عقرب میشه قمر در عقرب این که مشخص بود.

در این ایام میگن امورات مهم همچون معاملات بزرگ یا ازدواج و امثال اینها انجام ندین 

حالا کار واجبی پیش آمده و مثلا نیاز که ما انجام بدیم چاره چیست؟ شما با یک صدقه بلای احتمالی و یا نحوست احتمالی این روز را برطرف کرده و با خیال راحت کار خود را انجام بدید

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ،روز نحسی که نباید ازدواج کرد یا کار مهم و مسافرت و بچه دار شدن کراهت داره .با صدقه می گن کراهتش رفع میشه  و نحسیش ،یکی از فامیلامون اون شب قمر در عقرب ازدواجش بود که عروسیش مثل عذا‌ شد و تعطیل رسمی و....

میگن توی ایام قمر در عقرب کار های استسی مثل خرید و فروش های خیلی مهم یا مسافرت نرید و یه سری کارا میگن بهتره انجام نشه ...

ولی من خودم برای سفر رفتن اصلا نگاه نمیکنم که بفهمم قمر در عقرب هست یا نه 😄

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

بله واقعیه

مربوط به نجوم و ستاره شناسیه

وقتی که ماه در چرخش خود به دور زمین، به برج عقرب می‌‌رسد، می‌گویند قمر وارد عقرب شد(قمر در عقرب است) و وقتی از برج عقرب خارج می‌شود، می‌گویند قمر از عقرب خارج شد.

زمان بین شروع تا تموم شدنش میگن برا کارای مهم مثل ازدواج و عقد قرارداد و اینا خوب نیست