2777
2789

وقتی ماه میاد تو برج عقرب میشه قمر در عقرب این که مشخص بود.

در این ایام میگن امورات مهم همچون معاملات بزرگ یا ازدواج و امثال اینها انجام ندین 

حالا کار واجبی پیش آمده و مثلا نیاز که ما انجام بدیم چاره چیست؟ شما با یک صدقه بلای احتمالی و یا نحوست احتمالی این روز را برطرف کرده و با خیال راحت کار خود را انجام بدید

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ،روز نحسی که نباید ازدواج کرد یا کار مهم و مسافرت و بچه دار شدن کراهت داره .با صدقه می گن کراهتش رفع میشه  و نحسیش ،یکی از فامیلامون اون شب قمر در عقرب ازدواجش بود که عروسیش مثل عذا‌ شد و تعطیل رسمی و....

میگن توی ایام قمر در عقرب کار های استسی مثل خرید و فروش های خیلی مهم یا مسافرت نرید و یه سری کارا میگن بهتره انجام نشه ...

ولی من خودم برای سفر رفتن اصلا نگاه نمیکنم که بفهمم قمر در عقرب هست یا نه 😄

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

بله واقعیه

مربوط به نجوم و ستاره شناسیه

وقتی که ماه در چرخش خود به دور زمین، به برج عقرب می‌‌رسد، می‌گویند قمر وارد عقرب شد(قمر در عقرب است) و وقتی از برج عقرب خارج می‌شود، می‌گویند قمر از عقرب خارج شد.

زمان بین شروع تا تموم شدنش میگن برا کارای مهم مثل ازدواج و عقد قرارداد و اینا خوب نیست

هر ما دو سه روز قمر در عقرب هست. میگن کارهای مهم تو اون روزها انجام ندید.مثلا عقد. از قدیم اعتقادش بوده. حتی الانم تو استرولوژی به این مسائل اهمیت میدند

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود