2777
2789
عنوان

من یک مادرم🙂 😊ظهر به پسرم ناهار ندادم صبحانه شم نخورد😌🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 77 پست
باز جای شکرش باقیه پسر تو حداقل این چند موردو میخوره،خواهر زاده من هیییچی دوسنداره اصلا نمیدونم چجور ...

آخ گفتی پسر منم همینجوره خیلی چیزا را تاخالا نخورده ۴سالشه

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من همه چیزایی رو که نمیخوره قاتی کنین با هم بجوشونین پوره کنین نفهمه چیه فکر کنه آش جدیده. بریزین توی حلقش. 

دختر من دو سال و نیمشه خیلی تلاشها کردم بدک نیست غذاش. ولی در کنار غذاهای دیگه که گاهی میخوره و گاهی هم ناز میکنه، هر روز بهش یه وعده هم پوره چیزهای مختلف میدم نمی‌فهمه چیه میخوره. 

سوال شغلی نپرسید

یکیشون فقط برنج یکیشون از برنج خوشش نمیاد یکیشون گوشت قرمز نمیخوره خیلی اذیت شدم ولی الان ازسر شون پروندم

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

اینجوری بزرگ میشن بعد ازدواج مدر طرف مقابلشونو درمیارن

دقیقا 

من بنا ب دلایلی از بچگی مادر داداشام بودم😁داداش کوچیکم می‌گفت پیازداغ و عدسی من نمیخورم ،انقد درست کردم چ اهمیت ندادم ک کلا ازسرش افتاد 

یا همسرم بادمجون و لوبیا سبز و بامیه نمی‌خورد ولی کوتاه نیومدم🫣😂فعلا با بامیه کنار نیومده ولی خب توی خورشتم باشه چیزی نمیگ جدا می‌کنه فقط

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
باهم همدردیم😔پسرمنم هیچی نمیخوره..امروز برنج سفید وسالاد شیرازی خورد.ورفت کلاس فوتبال.😐😑دیروزم ۶/ ...

تنفلات زیاد میخوره؟

دختر منم وقتی اون روز تنقلات بخوره. بزور به غذا لب میزنه اما وقتی نمیخوره اشتهاش زیاده

ولمون کن 

ببين باهاش بد حرف نزن كه ميخواي بخور نميخواي به درك .حس بد بهش نده اما اصرار خاصي هم به غذا خوردنش نكن و عكس العمل خاصي هم نبينه ازت وقتي داره از غذا بد ميگه 

اما جدا از اينها دقت كن ببين مشكل ديگه اي از نظر روحي و رواني با شما نداره؟ مشكلي كه لجبازش كرده باشه؟ اين ها هم اثر ميذاره 

بعدم خيلي خوبه كه آش و تخم مرغ ميخوره به هرحال غذا هاي مفيدي هستن

تازه داری درست رفتار میکنی،باید یاد بگیره هر چی غذای خانواده است همونو بخوره،آره درسته گاهی ادم یه غذایی یا خوراکی دوست نداره ما بزرگترها هم همینیم اما نهایت دو سه مورد!بیشتر از این دیگه بهانه گیریه!اینکه زیاد دل به دلش بدی و با همه رفتاراش راه بیای میشه دوستی خاله خرسه

دقیقا من بنا ب دلایلی از بچگی مادر داداشام بودم😁داداش کوچیکم می‌گفت پیازداغ و عدسی من نمیخورم ،انقد ...

دخترمنم پیاز تو غذا نمیخوره میگفت مامان میشه نریزی!گفتم نه طعم غذا به پیازه..

همیشه خودش تو غذا جداشون میکرد ولی مثلا دیشب انقدر گرستش بود خورشتو با پیازاش خورد گفت مامانم پیازاشم خوشمزست

ولمون کن 

دخترمنم پیاز تو غذا نمیخوره میگفت مامان میشه نریزی!گفتم نه طعم غذا به پیازه.. همیشه خودش تو غذا جداش ...

😁😍

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
مستاجر ما بچه کوچیکش دقیقا مثل شماس میگه خسته شده بودم نق زد نمیخورم میگ ۳روز گفتم اینه نمیخوری گرسن ...

پسرمن گشنه باشه وغذای من رو نخواد  میره تخم مرغ میپزه یانون وکره مربا.بعضی وفتها میگم حق نداری بری یه چیز دیگه بخورب.. اونم فهر مبکنه وهییییچی نمیخوره...بعدازچندساعت ازگشنگی رنگ وروش زرد میشه وبشدت عصبی میشه..چیکارکنم

پارسا پسرمامان😍
من تنقلات قبل غذا نمیزارم بخوره میگم اول غذات بعد اونم غذاشو میخوره بعد دوساعت تنقلات میخوره....خوبه ...

اره معمولا این کارو کنم درست حسابی میخوره غذاشو

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  
دقیقا من بنا ب دلایلی از بچگی مادر داداشام بودم😁داداش کوچیکم می‌گفت پیازداغ و عدسی من نمیخورم ،انقد ...

کاش یکی با شوهرم تو بچگی اینکارو میکرد مامانش اخه دستپختم نداشت نمیدونم اینا چی میخوردن تو خونه انقدر بدغذاست و تعصب غذایی داره هرگز غذای جدید امتحان نمیکنه و حتی نمیچشه شاید خوشش اومد ولی من برای دخترم تو غذا سختگیرم و مجبوره همه چی بخوره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز