2777
2789
عنوان

من یک مادرم🙂 😊ظهر به پسرم ناهار ندادم صبحانه شم نخورد😌🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنفلات زیاد میخوره؟دختر منم وقتی اون روز تنقلات بخوره. بزور به غذا لب میزنه اما وقتی نمیخوره اشتهاش ...

اصلا...صبح توخونه صبحونه عسل و خامه خورد رفت مدرسه..تومدرسه فقط یه کیک خورده بود.بقیشو آورد خونه.‌ظهر به اندازه یه بچه ۵ساله برنج کشید باسالاد خورد.تازه زیاد هم اورد گفت سیرشدم😑.

پارسا پسرمامان😍

همسر من بدغذاس غذاهای ابکی نمیخوره غداهای جدید نمیخوره غذاهای محلی شهرهای دیگه درست کردم نخورد فقط چند مدل غذا خورشتی و کبابی میخوره اعصابم بهم ریخته حوصله چند نوع غذا درست کردنم ندارم غذای اونو درست میکنم خودم میرم نون پنیر کره مربا اینارو میخورم سال تاسال آشی عدسی لوبیای اینارو نمیخورم چون همسرم دوست نداره درست نمیکنم الان ک بچه دار شدیم میدونم بچمم بد غدا میشه مثل باباش من بخوام بش اش بدم ب باباش جوجه بدم میدونم میره جوجه میخوره بچم،خواهر شوهرام میگن مامانم داداشو بد غدا کرد تا میگفت نمیخورم براش از یخچال گوشت بیرون میاورد کباب میکرد الان شده شر برا من 

این ده سالشه خواهر از منم زرنگ تره

پس خیلی کوچولو نیست که متوجه نشه

بهترین کار رو خودت کردی که بی تفاوتی نشون دادی

چون این بچه کم کم وارد دوران بلوغ میشه و بدغذاییش خیلی به ضررش تموم میشه

اگه کوچیک بود میگفتم بازم اصرار کن

اما بزرگه و متوجه میشه.اصلا برای غذا خوردن بهش اصرار نکن. گرسنه که باشه همون مرغ رو هم با خوشحالی میخوره و تشکرم میکنه

عزیزدلم تقصیر خودته ناراحت نشی.بزار چندوعده گشنه بمونه

بچه من خیلی غذا هارو نمیخورد .منم اصلا مادری نیستم اگه نخورد برم یه چیز دیگه براش درست کنم.همیشه بعد غذا سریع جمع میکردم اهمیت نمیدادم.الان هرچی میارم حمله میکنه میخوره وناشکری نمیکنه

دقیقا من بنا ب دلایلی از بچگی مادر داداشام بودم😁داداش کوچیکم می‌گفت پیازداغ و عدسی من نمیخورم ،انقد ...

همسر منم مامانش ازوناییه که بشدت بچه رو لوس وخراب میکنن.از وقتی بامن ازدواج کرده درستش کردم اینقد گشنه موند تا درست شد

مثلا من عاشق خورش گل کلمم اون نمیخوره اما گاهی اوقات شام همونو میپزم اونم برنج وماست میخوره میگم منم عصو این خونم باید گاهی باب میل منم باشه