2777
2789
عنوان

من یک مادرم🙂 😊ظهر به پسرم ناهار ندادم صبحانه شم نخورد😌🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 77 پست
دقیقا پسر منم بگه نمیهوره میگم خب نخور گشنه بمون زودی میپره رو غذا پنج سالشه

منم دخترم ۳سالشه حله هوله بخوره ناهار نخوره دیگه بهش نمی‌دم تا شب سفره پهن نمیشه شب خودش میشینه میخوره 

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  

منم  این مشکلاتو دارم  دیگه چیزا که  میخورن و میزارم  اغلب  سخته بعضی وقتا   امکانش نیست  میدونم اما ازجنگ اعصاب بهتره  بزار هی تکراری بخوره..منم  دخترم  دقیق همینه  فقط ماکارونی و مرغ  پخته  بدون  رب و  پیتزا  میخوره  و گاهی ام سیب زمینی تخم مرغ و  استانبولی که  سینه مرغ  توشه  باور کن  غذاهای ما  خلاصه شده دراینا  دیگه نه قرمه ای  نه قیمه  نه کتلت ....بهش  مکمل لیکو  زینک بده و  چیزای باب میلشو بزار و مهمم نباشه برات 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن خواهر من،این لطف نیست ظلمه ک در حقش میکنی

اینجوری بزرگ میشن بعد ازدواج مدر طرف مقابلشونو درمیارن

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

اشتباه ازخودته بچه براغذا هرچه نازشو بکشی بدترمیکنه من هرغذایی درست کنم میگم باید لخورین مهم اینکه سیر بشین اگرم بهانه بیارن میگم سفره که جمع سد حتی حق ندارین دریخچال باز کنید نون بردارین حتی میوه .....الان سفره پهن کنم سنگم بزارم میخورن 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

گاهی بی تفاوتی چاره سازه

بچه ها دنبال جلب توجهن 

تا جایی که میتونی فعلا دل به دلش نده 

گشنگی بکشه سنگم باشه کم کم میخوره

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

راه درست همین هست که انجام دادی 

بعد این بگو من فقط یک مدل غذا درست می کنم میخواهی بخور نخوردی تا شام دیگه سفره پهن نمیشه 

یک کم گرسنگی بکشه درست میشه 

بهش ایمیونس بده پسر منم قدش کوتاه ودندونهاش در نمی اومد بااین شربت بهترشد 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

دانه کینوا بخر توی غذاهاش بریز خیلی خوبه

چای توت فرنگی بهش بده قبل غذا هم برا رشد قدیش خوبه هم فوق العاده اشتهاآوره

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت. امروز ۱ دی هست.پسرم ۳ تا دندون دیگه درآورده و خیلی بامزه تر شده😂بهش میگم بگو ماما میگه نه نه.میگم بگو بابا میگه نه نه.نمیدونم نه رو کی یادش داده؟😐🚶عوضش هر موقع خرابکاری میکنه میگه ماما😫امروز ۱۰/۲۳.پسرم واکسن ۱۸ ماهگیش رو زد.خیلی گریه کرد ولی خداروشکر پادرد نداره و راه میره.باورم نمیشه ۱ سال و نیم گذشته از اون روزای سخت...روزایی که بیمارستان بستری بودم و نمیدونستم چی قراره بشه بچه ام زنده میمونه یا نه.الهی هزارخداروشکر پادرد نداره و راه میره.باورم نمیشه ۱ سال و نیم گذشته از اون روزای سخت...روزایی که بیمارستان بستری بودم و نمیدونستم چی قراره بشه بچه ام زنده میمونه یا نه.الهی هزار مرتبه شکرت پسرم حالش خوبه.شب آخری که زایشگاه بودم ساعت ۱ شب پیتزا خوردم چون خیلییی دوست دارم😂بچه تکون نخورد و ساعت ۵ صبح سزارین اورژانسی شدم.الان پسرم عاشققق پیتزاهست🙂😂هروقت من ناراحت باشم میاد نگاهم میکنه و میخنده تا من بخندم.همش سعی میکنه ناراحتم نکنه.دیشب گوشواره تو گوشمو کشید خیلی درد اومد بلند گفتم پسر بد.هی میومد منت کشی که اخم نکنم😂😂خدایا من ازت ممنونم که منو لایق دونستی🩵🙏

بهترین کار همین کار امروزه افرین

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

کار خوبی کردی وقتی بی محلش کنی خودش میره سریخچال میخوره. حالا پسر من 5سالشه اش و سوپ عدسی چیزای ابکی لب نمیزنه. 

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
منم دخترم ۳سالشه حله هوله بخوره ناهار نخوره دیگه بهش نمی‌دم تا شب سفره پهن نمیشه شب خودش میشینه میخو ...

من تنقلات قبل غذا نمیزارم بخوره میگم اول غذات بعد اونم غذاشو میخوره بعد دوساعت تنقلات میخوره....خوبه پس شامشو میخوره

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

نکن خواهر من،این لطف نیست ظلمه ک در حقش میکنی

اخه فقط دو مدل غذا میخوره . نه پولو خلوت نه خواستی نه مرغ نه گوشت نه سوپ نه اش نه ابگوشت نه حتی تخم مرغ. به کجا پناه ببرم. شده پنج روز فقط نون و پنیرخورده

نمیدونم به خدا باید چیکار کنم؟🥺😳

مستاجر ما بچه کوچیکش دقیقا مثل شماس میگه خسته شده بودم نق زد نمیخورم میگ ۳روز گفتم اینه نمیخوری گرسنه بمون بعد ۳روز میگه کوکوسبزی پختم متنفر بود میگ انقدر گرسنش بود اومد خورد بعد اون براش تشویقی کادو یا ۷خوراکی مورد علاقشو میخرید میگف بخوری میدم یا میریم فلان جا الان بچه کلا درست شده 

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️

باهم همدردیم😔پسرمنم هیچی نمیخوره..امروز برنج سفید وسالاد شیرازی خورد.ورفت کلاس فوتبال.😐😑دیروزم ۶/۷تاقاشق لوبیا پلو با رب انار...۱۲ سالشه خیلی لاغره...مرغ  فقط سرخ کرده یاجوجه..مرغ یه ذره ابگوشتی باشه لب نمیزنه...گوشت قرمز اصصلا. دیونه شدم ازدستش

پارسا پسرمامان😍