2777
2789
عنوان

تبعییض تبعیض 💔💔💔

91 بازدید | 4 پست

چرا انقدر باید پدرمادر انقد تبعیض قائل بشن بین بچه هاشون 😭 مادوتا خواهریم ناسلامتی من بزرگم ازدواج کردم اومدم یه شهر دیگه قشنگ همه کاره خواهر کوچیکمه حرفم میزنم خواهرم میگه میخاستی نری راه دور . خونه پدریمو فروختن یه خونه دیگه گرفتن بامنم مصلحت نکردن حتی عکس خونه رو هم نفرستادن میگم به خواهرم میگم الان تو راه دور بودی من از تک تک قسمتای خونه بزات عکس میفرستادم ببینی صلاح میدونی یانه میگه دیگه توچی کار داری دوری این حرفا رو داره میخواستی نری راه دور 

تقی به توقی میخوره بهم میگن میخاستی نری 

بابام همش میگه طبقه دومم میسازیم واسه دخترم دوس دارم نوه ام همش خودم باشه 

بچه خواهرمو بیشتر از بچه من دوس دارن 💔

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 
شوهرت چکارست؟پولداره؟

مهندسه اره بد نیست خداروشکر

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب وقتی شوهرت همه جوره خوبه با شوهرت خوش باش ب اونا هم زنگ نزن تا به خودشون بیان

چی بگم نمیشه دیگه