2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد عشق دومش باشم😭

160 بازدید | 18 پست

قبل از من با یه نفر دیگه بوده و اون بهش خیانت کرده

عشق اولش بوده و خیلی دوسش داشته 

این منو عذاب میده همش فکر میکنم اونو از من بیشتر دوست داشت بیشتر برای اون ذوق داشت بیشتر به اون اهمیت میداد

روز و شبم خراب شده دو ساله باهاشم ولی این همیشه عذاب بوده برام گاهی وقتا حس میکنم نمیتونم تحملش کنم

ازش جدا بشم؟

‌کاربری دست من و خواهرم بوده

عشق دوم میاد جایگزین عشق اول میشه درست مث خیلیامون 😊

ولی من جایگزین نشدم حس میکنم اون زمان اون و از الان من خیلی بیشتر دوست داشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من جایگزین نشدم حس میکنم اون زمان اون و از الان من خیلی بیشتر دوست داشت

اگه آدم حساسی هستی ازین رابطه بیا بیرون چون تا اخر عمر مثل خوره روحت رو میخوره ...من ۱۷ ساله ازدواج کردم و هنوزم یه وقتایی قلبم میگیره که قبل من یکیو دوست داشته و بهش نرسیده ولی اگه میتونی با مشاوره رفتن حالتو عوض کنی و دید منطقی به موضوع داشته باشی میتونی ادامه بدی

زمانی که فهمیدی قبل تو با کس دیگ بود وسط رابطه بچدی یا از قبل بهت گفت؟ خودش گفت عاشقش بودم الانم میگ عاشق توعه؟ تجربه میگ باهاش نمیتونی کنار بیای مثل خوره تو جونت میوفته همچین قضیه ای با هر اهنگ غمیگینی ک گوش کنه فک میکنی برا اونه تا دپرس میشه فک میکنی به خاطر گذشتس ببین میگن گذشته ها گذشته ولی واقعا همه ما ها گذشته هامونو رو ذوشمون میذاریم جزو جدا نشدنی از ادمه با هر بهونه میشه یاد کذشته افتاد هر چقدر اون دختر بهش بدی کرده باشه ولی بالاخره عشق اولش بوده دیگ زمان میبره تا درست شه زمان میبره به خودش بیاد زمان میبره بفهمه حالا واقعا اون حسی ک به اون دختر داشت عشق بوده یا یه چیز زود گذر همه اینا با مرور زمانه و این مسائل باید به تنهایی حل شه تو نمیتونی نه کمکی کنی نه خودتو بیش از اسن اذیت کنی چون با هر کلمه از دهنش خارج شه ذهنت پر میکشه به اون گذشتش اینا واقعا تجربس سخته واقعا با خودت کنار بیای تهش بازم با خودت میگی نکنه هنوزم فکرش اونه اصلا شاید پسره بعد مدتی حتی اونو فراموش کنه و اون چیزایی ک گفتمو بهش برسه ولی ببین میتونی کوتاه بیای 

منم شرایط شا رو دارم خود24سالمه تا قبل اون حتی با هیچ پسر حرفم نزده بودم ولی اون دو سال با یکی دیگه بوده خیلی واسش شوق وهیجان داشته براش اینهمه پول خرج کرده ولی دختره اخرش ولش کرده گفته ما فقط دوست معمولی هستیم منم عذاب میکشم  گاهی سوالایی راجب گذشته اش میپرسم جفتمون عصبی میشیم دختره از وقتی این پسر باهامه چند باری بهش پیام داده بیا برگردیم ولی پارتنر من بلاکش کرده و ن عشق اولش بوده

اگه آدم حساسی هستی ازین رابطه بیا بیرون چون تا اخر عمر مثل خوره روحت رو میخوره ...من ۱۷ ساله ازدواج ...

من دو ساله نتونستم با این موضوع کنار بیام

هربار یه عکسی میبینم که برا اون دورانشه حالم بد میشه

حس اینکه برا اون خیلی ذوق داشته ولی برای من نه اذیتم میکنه

اون دختره بهش خیانت کرده و الان حسش به همه دخترا اینه که خیانتکارن میگه تو برام فرق داری و فلان و اینا و واقعا هم دوسم دارع ولی من دوست داشتم شکل اون دوستم داشت 

امروز یه عکس از قدیمش دیدم دستبند دختره دستش بود حالم بد شد

و متاسفانه دختره خیلی با سیاست بوده و زبون داشته میتونسته دلشو به دست بیاره من ساده م نمیتونم مثل اون باشم خیلی گریه کردم امروز

گاهی وقتا حس میکنم نمیتونم تحملش کنم فقط میخوام از زندگیم بره که راحت شم از این فکر و خیال

بنظرت جدا شم؟😢

زمانی که فهمیدی قبل تو با کس دیگ بود وسط رابطه بچدی یا از قبل بهت گفت؟ خودش گفت عاشقش بودم الانم میگ ...

اره دقیقا همینطوره

هر اهنگی که گوش میده هربار که ناراحته شک مثل خوره میوفته تو وجودم

خیلی دارم عذاب میکشم خیلی زیاد

منم شرایط شا رو دارم خود24سالمه تا قبل اون حتی با هیچ پسر حرفم نزده بودم ولی اون دو سال با یکی دیگه ...

من مثل توام:) قبل اون حتی دستم به دست یه پسر نخورده

میدونی منم خیلی وقتا خودم یادش انداختم یا از گذشتش سوال کردم میدونم اینکار بدتر بهش تلقین میکنه ولی دست خودم نیس عصبی میشم

من دو ساله نتونستم با این موضوع کنار بیامهربار یه عکسی میبینم که برا اون دورانشه حالم بد میشهحس اینک ...

عزیزم از این رابطه بیا بیرون که باید تاوان خیانت اون خانم و گذشته آقا را بدی من با کسی ازدواج کردم که نامزدش بهش خیانت کرد چند سال اول همه اش فکر می‌کرد دارم خیانت میکنم البته هنوز هم فکر میکنه خانم ها همه مثل هم هستن اگه آرام شده منم بهش گیر میدم و حالیشه کردم منم بهش اطمینان ندارم

عزیزم از این رابطه بیا بیرون که باید تاوان خیانت اون خانم و گذشته آقا را بدی من با کسی ازدواج کردم ک ...

خیلی سخته من میدونم💔

دقیقاااا اونم یک سال اول همش به من شک داشت

برام سخته خیلی جدی تو فکر جدا شدنم

اره دقیقا همینطورههر اهنگی که گوش میده هربار که ناراحته شک مثل خوره میوفته تو وجودمخیلی دارم عذاب می ...

این رابطه برا جفتتون بده یه درصد فک کن فراموش نکرده تو با ادمی هستی ک فکر و ذکرش با قبلیه وقتی کات کنی فقط اون دوری عذابت میده ولی وقتی باهاشی حس اضافه بودن داری میگی من این وسط یه عروسکم حس واقعیو به قبلی داره