2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 116 پست

عزیزم شما زن و شوهر هستید رسما قانونا شرعا اگه چند بار بگه و نکنی ممکنه جوری ذوقش بخوره سرد بشه دیگه نتونی جبران کنی خیلی مواظب باش مامانت متوجه ضربه ای که احتمالا میخوری نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسخره ترین دوره عقد هست 

بعدم اجازه نده خانواده ها دخالت کنن وقتی واسه هزینه میگه برو از شوهرت بگیر پس حق ندارن بگن بمون یا نه رسما شوهرته دیگه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

اگه خونواده ت انقدر حساسن که شب نمونی اگه شب بمونی و رابطه داشته باشی به هر دلیلی دچار مشکلی تو عقد بشی جمع کردن موضوع خیلی سخت میشه پس برو و اخر شب برگرد در خصوص موضوع دومم بهتره تقسبمش کنی گاهی به این بگو‌گاهی به اون بگو فشار نیار

خب راس میگه چرا باید شب بمونی چهارروز دیگ بعد ازدواج کوبید سرت میفهمی

چیو بکوبه سرش؟😐😐😐

یا خدا🤦🏽‍♀️

من با شوهرم دوست بودم همه جا میرفتم بعد اینهمه سال همش بهش فکر میکنیم جزو خاطرات خوبمون هست

اونوقت شما میگی همسر عقدی بخواد بعدا بکوبه سرش😐

انقدر بیفرهنگ هم وجود داره یعنی؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
چقد مظلومیجلوشون در بیا حرفتو قشنگ بزن

بابام به هیچ صراطی مستقیم نیست خسته شدم از همشون🥲حالا من بگم فلان قدر پول لازم دارم برو از اون بگیر ولی اگه گفت بیا خونه ما پدر منو میخاد در بیاره که حق رفتن نداری

شما شانس آوردین ادمای خوبی بودین، خیلیا دوران عقد از هم جدا میشن

خب جدا بشن چی میشه؟دختره امتیازی داشته که از دست داده؟دیگه کسی نمیخوادش؟دیگه ارزشی نداره چون‌باکره نیست؟

هنوز مگه این تفکرات هست؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
بنظرم خیلی چیزا درسته رعایت بشه نبود رابطه جنسی تو عقد درسته

مگه هر پیش هم رفتنی قراره به رابطه جنسی ختم بشه ؟ بابا من میگم شوهرمه حق ندارم باهاش وقت بگذرونم؟ درد من اینه ...مردم با دوست پسراشون سر از کجا در میارن این که شوهرمه

برای همه نمیشه یه نسخه پیچید،ولی نبودش خیلی بهتره تو این سایت کم نبوده که استرس حاملگی رو گرفتن.

روش های جلوگیری سفت و سخت وجود داره

مگه هر پیش هم رفتنی قراره به رابطه جنسی ختم بشه ؟ بابا من میگم شوهرمه حق ندارم باهاش وقت بگذرونم؟ در ...

بله شب موندن ممکنه به رابطه ختم شه

اگه عقد هستی حق داری  با شوهرت باشی

https://t.me/Mlody_kor