2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب راس میگه چرا باید شب بمونی چهارروز دیگ بعد ازدواج کوبید سرت میفهمی

همچین عادت هایی ندارن..حتی مادرش به مامانم میگه بزار شبو اینجا بمونه ..بعدم قرار نیست که من هرشب برم ماهی ۱ بار فکر نمیکنم زیاد باشه 

من اصن کاری ندارن ولی متاسفانه همسرم دوره🥲 اون زاهدانه من شهر دیگه خانوادمم اصن مشکلی با خرج ندارن ...

عزیزم خوشبخت بشین...نه که کامل خرید نکنن برام اما یه چیزو باید ۱۰۰ بار بگم آیا بخرن آیا نه که اونم غروری نمونده برام 

خب جدا بشن چی میشه؟دختره امتیازی داشته که از دست داده؟دیگه کسی نمیخوادش؟دیگه ارزشی نداره چون‌باکره ن ...

بحث این چیزا نیست

آدم چرا باید با کسی همخواب بشه که آیندشون معلوم نیست باهم باشن یا نه؟ 

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

من ۵سال باهمسرم دوست و همکار و عاشق هم بودیم

شب بعد عقد خونه میخوابید

فرداشم ما مراسم نامزدی تو تالارداشتیم درحالی‌که عروسی

همون شب عقد رابطه برقرارشد و ی مقدار از ب ک ا ر ت پاره شد....

الانم ۳سال هست ک ازعقدو ازدواجمون میگذره 

بستگی ب آدما داره من اگ مقاومت می‌کردم اعصابش خورد می‌شد میگفت بهم اطمینان نداری لابد ...

نمیدونم تو فکرش چی گذشت

ترس ازدست دادن منو داشت ک اینکارو کرد

یا چون ۵سال باهم بودیم دیگه صبرنداشت....

هیچی عوض نشده یابکوبه توسرم چون خیلی هنوزم عاشقمه و جونشو واسم میده .... تو دوستی هم خرجم میکرد تاحدتوانش  تازه اون موقع سربازی بود و واسم پولم می‌ریخت ب اصرارخودش ....وگرنه ازلحاظ مالی مابالاتریم....

ولی این عشق پاک آدمو نشون میده....انشاالله همچین مردایی بیان توزندگیتون

اوه اوه منم مشکل داشتم .با نامزدت حرف بزن بگو شرایطتت در خد توانش کمکت کنهاگه نتونه کم هم شده کمکت ک ...

همسر من در حد توانش خرج می‌کنه اینجور نیست که بگم خرج نمیکنه نه...میگم الان تو این پروسه زمانی یکم بدهکاری داره با این وجود چیزی بخام فراهم می‌کنه ولی من خودم دارم یکم درک میکنم ...بعدم همسرمه من نزارم به من دست بزنه چی بشه پس 

بحث این چیزا نیستآدم چرا باید با کسی همخواب بشه که آیندشون معلوم نیست باهم باشن یا نه؟

آینده معلوم نیست و شناخت نداره اونوقت عقد میکنن؟

عقد یعنی شوهر شرعی و رسمی

اونی که شما میفرمایید دوران نامزدی هست

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
به خانوادت بگو چطوریه که خرج منو اون باید بدهاما شب پیشش نمونم؟چ خودخواهبه مامانت اینا بگو من پولمو ...

میگم ولی کو گوش شنوا مادرمم میگه به من ربطی نداره خودت می‌دونی بابات اونم که نمیشه باهاش حرف زد

واااای اسی منم نامزدم الان شرایطش افتضاحه بازارش هیچ خوب نیس نزدیک عید هم هس نمیدونم چکار کنم خانواده خودمم بدهکارن وگرنه بابام داشته باشه بهم میده

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️

درمورد اینکه خانوادت نمیذارن شب بمونی حق دارن اگه شوهرت خیلی مشتاقه زودتر عروسی بگیره برین سر خونه زندگیه خودتون.

اینکه خرجتو نمیدن حق با توئه

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
عزیزم شما زن و شوهر هستید رسما قانونا شرعا اگه چند بار بگه و نکنی ممکنه جوری ذوقش بخوره سرد بشه دیگه ...

بیشتر بابام اینجوریه...می‌دونم من همه چیو میفهمم ولی نمیزارن من مجبورم هر سری یه بهونه هایی بیارم خسته شدم ولی درک نمی‌کنن