سلام دوستان من چند ماهی میشه عقد هستم همسرم گاهی اوقات از من میخاد برم خونشون شبو بمونم ولی خانواده من اجازه نمیدن من خجالت میکشم حتی بهش بگم خانوادم نمیزارن..بهشون میگم بابا همسرم هست میگن نه هروقت رفتی تو خونش شوهرت به حساب میاد...اما متاسفانه اگه کوچکترین چیزی هم بخام از خانوادم میگن برو به شوهرت بگو برات بگیره....منم خیلی خیلی سختمه و نمیتونم 🥲یعنی الان نیاز های که دارم خانواده برطرف نمیکنه..همسرمم کلی بدهکاری و شرایط مالی درستی فعلا نداره بخام درخواست بکنم ...بنظر شما رفتار مناسب با این برخورد چیه؟ شما اینجا حق رو به کی میدین؟ مادرمم دوران عقد الان رو با ۳۰ سال پیش خودش مقایسه میکنه که ما اون موقع همچین رسمایی نداشتیم یعنی چی به تو میگه بیا شب بمون🥲
عزیزم شما زن و شوهر هستید رسما قانونا شرعا اگه چند بار بگه و نکنی ممکنه جوری ذوقش بخوره سرد بشه دیگه نتونی جبران کنی خیلی مواظب باش مامانت متوجه ضربه ای که احتمالا میخوری نیست
اگه خونواده ت انقدر حساسن که شب نمونی اگه شب بمونی و رابطه داشته باشی به هر دلیلی دچار مشکلی تو عقد بشی جمع کردن موضوع خیلی سخت میشه پس برو و اخر شب برگرد در خصوص موضوع دومم بهتره تقسبمش کنی گاهی به این بگوگاهی به اون بگو فشار نیار
خب راس میگه چرا باید شب بمونی چهارروز دیگ بعد ازدواج کوبید سرت میفهمی
چیو بکوبه سرش؟😐😐😐
یا خدا🤦🏽♀️
من با شوهرم دوست بودم همه جا میرفتم بعد اینهمه سال همش بهش فکر میکنیم جزو خاطرات خوبمون هست
اونوقت شما میگی همسر عقدی بخواد بعدا بکوبه سرش😐
انقدر بیفرهنگ هم وجود داره یعنی؟
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
بابام به هیچ صراطی مستقیم نیست خسته شدم از همشون🥲حالا من بگم فلان قدر پول لازم دارم برو از اون بگیر ولی اگه گفت بیا خونه ما پدر منو میخاد در بیاره که حق رفتن نداری
شما شانس آوردین ادمای خوبی بودین، خیلیا دوران عقد از هم جدا میشن
خب جدا بشن چی میشه؟دختره امتیازی داشته که از دست داده؟دیگه کسی نمیخوادش؟دیگه ارزشی نداره چونباکره نیست؟
هنوز مگه این تفکرات هست؟
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
بنظرم خیلی چیزا درسته رعایت بشه نبود رابطه جنسی تو عقد درسته
مگه هر پیش هم رفتنی قراره به رابطه جنسی ختم بشه ؟ بابا من میگم شوهرمه حق ندارم باهاش وقت بگذرونم؟ درد من اینه ...مردم با دوست پسراشون سر از کجا در میارن این که شوهرمه
برای همه نمیشه یه نسخه پیچید،ولی نبودش خیلی بهتره تو این سایت کم نبوده که استرس حاملگی رو گرفتن.
روش های جلوگیری سفت و سخت وجود داره