2777
2789
عنوان

آخه یکی نیست بگه تو گه خوری

4500 بازدید | 62 پست

بخدا از صبحه دارم حرص میخورم یکی نیست بمن بگه تو گه خور مردمی؟ آخه بتوچه اصلا نظر میدی که آخرش اینجوری بشه ....من چراااا آدم نمیشم ؟ چرااااا؟ هزار بار سرمو کوبیدم تو دیوار بیاین بگین چجوری خودمو آدم کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب خونه خواهر شوهر دعوت بودیم تازه تو استخدامی دولتی قبول شده رفته سر کار البته سه تا بچه کوچیک داره بزرگه ۵ سالشه آخری سه ماهه داشت میگفت من بدبختم به کارام نمیرسم و حسابی غر میزد من احمق خاک تو سر گفتم عیب ندارد شکر خدا کن همینکه خواهرت حاضره بچه هاتو نگه داره خیلیه الان مادرا حوصله ندارن حالا صبح باهم بحثشون شده خواهر شوهر کوچیکم گفته من نمیام اونم زنگ زده بمن که آره تو پرش کردی نیاد 

دیشب خونه خواهر شوهر دعوت بودیم تازه تو استخدامی دولتی قبول شده رفته سر کار البته سه تا بچه کوچیک دا ...

خب بگو چ دلیل داره من پرش کنم؟

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦