2777
2789
عنوان

کنکور

38 بازدید | 1 پست

سلام ببخشید من تازه وارد شدم و قوانین سایت رو نمیدونم 

ببخشید من خیلی بلاها سرم اومده  تو سال دهم و یازدهم .منی که خیلی درسخون بودن شدم کسی که دیگه هیچی نمیخونه هیچیییی دوماه دیگه هم کنکور دارم و نمیدونم چیکار کنم خانوادمم درکی از این موضوع ندارن هر چی تابستون گفتم منو ببرین پیش روانشناس گوش نکردن الان بخدا داغونم نمیدونم مقصر خودمم اما این اتفاقات دست خودم نبوده 

دقیقا میتونم درک کنم که بهمن و اسفند چه احساس بدی به یه کنکوری وارد میشه ، مخصوصا اگه عقب موندگی یا شرایط بدی برای درس خوندن هم داشته باشه .. 

منم کنکوری ام ولی تنها کاری که الان میتونیم بکنیم اینه که تحت هر شرایط مثل اسم کاربریت باشیم✨

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)
دقیقا میتونم درک کنم که بهمن و اسفند چه احساس بدی به یه کنکوری وارد میشه ، مخصوصا اگه عقب موندگی یا ...

بخدا نمیدونم چیکار کنم کارم شده گریه همش

میگم قبول نشدم چی اونوقت چی بگم به خانوادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.