2777
2789
ببخشید من نظر خودمه ولی اگه به اینده بچه فکر کنی میبنی خیلی غریبه تواین دنیامن خودم طرفدار بچه ام ال ...

عزیزم من بخاطر بچم از کارم استعفا دادم

خونه دار شدم چون نمیخواستم بچم کمبود محبتی داشته باشه

تا الان که نزدیکه سه سالشه همیشه همراه هم بودیم

اما الان واقعا از خونه دار بودن خستم

دلم میخواد درسمو ادامه بدم و دوباره برم سرکار

اگه بخوام دومی رو بیارم الان

دوباره همون سیکل قبلی تکرار میشه ومن واقعا کشش ندارم

شرایط آدمها باهم فرق میکنه

آره عزیزم منم تقریبا اینطور فکر میکنم ولی باز مردد هستم که از پسش برنیام راستش میترسم از مسئولیت دو ...

هرچی زودتر بیاری بهتر کم کم تنبل می

سه آدم من دخترام 15ماه فاصله دارن باهم بزرگ میشن

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من بخاطر بچم از کارم استعفا دادم خونه دار شدم چون نمیخواستم بچم کمبود محبتی داشته باشه تا ال ...

درسته فدات شم منم مثل شما قید همین هارازدم ولی وقتی بچه ها دارن درس میخونن توهم میتونی ادامه تحصیل بدی اگه شوهرت مشکلی نداره تا زمانی که بچه دوم رامیخای بیاری موقت یه کاری برو تا روحیه ات عوض بشه البته عزیزم بخدا نظرم باب همدلیه نه تحمیلی

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
منم‌ پسرم‌ ۳ سال و ۲ناهش بود اقدام‌کردم الان دخترم‌۷‌ناهشه خیلی دوسش داره به نظرم بهترین‌موقعست شک‌و ...

اره به اين هم فك ميكنم ميگم نكنه دير اقدام كنيم نياز به دعوا درمون باشه

هيج وقت ظاهر زندگي كسي را با باطن زندگي خودت مقاييسه نكن
هرچی زودتر بیاری بهتر کم کم تنبل می سه آدم من دخترام 15ماه فاصله دارن باهم بزرگ میشن

چه خوب.ولی یک بخشش هم به توانایی مادر همراه بودن پدر برمیگرده.شرایط کاری همسرم طوریه که نمیتونه کمکم کنه زیاد .من بدون کمک مامانم نمیتونستم پسرمو از آب وگل دربیارم تا یک سال اول خیلی کمکم کرد مامانم واقعا

به نظر من ۳ ۴ سال خیلی خوبه.اختلاف سنی پسرای منم ۳ ساله.اگه واقعا بچه دوم میخوای که همین حالا اقدام کن.اگه به پدر و مادره که همون یه بچه کافیه. من خودم بیشتر واسه اینکه پسرم یه خواهر یا برادر داشته باشه و تنها نباشه دومیو اوردم.پس چه بهتر که به موقه باشه که به درد هم بخورن

ببخشید من نظر خودمه ولی اگه به اینده بچه فکر کنی میبنی خیلی غریبه تواین دنیامن خودم طرفدار بچه ام ال ...

متم الان خودم یکی دارم ودارم برادومی اقدام میکنم الان ونیم 5 ساله. است 

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏