2777
2789
من یا همین یه دونه یا شش هفت سال فاصله میگذارم

ببخشید من نظر خودمه ولی اگه به اینده بچه فکر کنی میبنی خیلی غریبه تواین دنیامن خودم طرفدار بچه ام البته به شرط رفاه اونها

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
فکر میکنم هشت سال زیاده .البته ببخشید منظورم برای خودم هست

وای آره خیلی زیاده. 

به نظر من ۳ تا ۴ سال ایده آل.

بعدش دیگه تفاوت سنی بچه ها زیاد میشه درکی از هم ندارن. 

از اونطرف مادر و پدر تا آرامش نسبی بدست میارن دوباره سختیها بارداری و نوزاد و... شروع میشه.

اما با حفظ فاصله درست و اصولی به نظرم هم بچه ها لذت میبرند در کنار هم. 

هم پدر و مادر راحت ترن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور؟چرا الان؟

۳سال بهترین زمانه

بچه های من۳سال فاصله دارن هم خودم راحت بودم هم پسرم راحت تونست کناربیادهیچ حسادتیم نکرد

فروش ارده-شیره وعسل طبیعی هرکی میخواد آدرس میدم خودتون تست کنیدوبخرید
جدی راضی هستین.اذیت نشدین تو دوران حاملکی و بچه کوچک و اون یکی هی بره دورش؟

دختر بزرگم ماشالا خیلی خوبه اصلا طرف نی نی نمیرفت اصلا حسودی بلد نبود عاشق آبحیش بود وهست ولی امان از دست کوچیکه دست شیطونو از پشت بسته😩تودوران بارداری یکم اذیت شدم 

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت
راستش گاهی تا تصمیم نهایی برای اقدام میرم .ولی وقتی شیطنتهای پسرمو میبینم اصلانظرم عوض میشه .ولی خب ...

اگه به خودت باشه که هی به اولی نگاه میکنی میگی اوووه بیخیال کی حوصله داره عین من .بعد خدا یکی میذارم تو کاسه ت دیگه نه راه پس داری نه پیش

اتفاقا سه سالگی.بدترین سنه

چون اوج لجبازی و خودخواهی بچه است

همه چیزو برای خودش میخاد و میخاد ک مرکز توجه باشه

به نظرمن اگه کمک داشته باشه ادم فاصلشون حدود دوسال باشه خیلی خوبه به هم حسودی نمیکنن و همبازی و یارهمن مثل الان بچه های من

دیگهحالا ک برای شما گذشته ازین سن به نظرم صبرکنی تا 5 6 سالگیش بهتره

الان بهترین زمانه، چون باهم بزرگ میشن و سختیش کمتره، فکر کن زمانی ک بچه ات میره مدرسه تازه بچه دومت ...

موافقم باهات واسه همون حالا که دیگه دومی تا 3سالکی دخترم به دنیا نیومده میخام بزارم بعد کلاس دومش که 2 سال اول مدرسه رو خوب بتونم بهش برسم

بنظرمن ۴_۶سال خوبه البته منکع خودم مجردم 

ولی خیلی دلم میخواست ی خواهریا برداربزرگترداشته باشم ولی خودم بچه اولی ام دوتا داداش دارم بااختلاف سنی۳/۵سال و۵سال از خودم ولی اوناهمش باهمن من تنها مامانمم ۳ تابچه میخواست ولی خواهرکوچیکم قاچاقی اومد خخخ ولی اون کوچیکه کلاس چهارم دبستانه 

😐ب مامانم میگم خواین کوچیک بدردمن نمخوره 

زودترمیاوردی میگه خخخ منکه نمدونستم قاچاقی میاد

من پسرم ابان سه سالش تموم شد بهمن هم دخترم دنیا میاد امیدوارم سختم نشه

چه جالب پسرمنم آبانیه دخترم بهمن ماهی

الان بهترین زمانه، چون باهم بزرگ میشن و سختیش کمتره، فکر کن زمانی ک بچه ات میره مدرسه تازه بچه دومت ...

آره عزیزم منم تقریبا اینطور فکر میکنم ولی باز مردد هستم که از پسش برنیام راستش میترسم از مسئولیت دو برابر ولی خب بشدت مایل هستم ودختر م میخوام     

آره عزیزم منم تقریبا اینطور فکر میکنم ولی باز مردد هستم که از پسش برنیام راستش میترسم از مسئولیت دو ...

زایمان اولت چی بوده؟توسزارین حداقل بایدچندسال به بدنت استراحت بدی