2777
2789

آشنای دوستمون پسرش زن گرفته بعد هم دختر هم پسر مذهبی

پسره بعد عقد هی به دختره گفته لاغری خوب نیستی و.... دختره هم گفته نمیخوام و‌طلاق 

نامزد سابق منم مذهبی بود بعد عقد بهم گفت بلنده قدت زن قد بلند خوب نیست باسنت حجیم نیست باید دورش انقدر باشه و سایزت اونقدر باشه.... 

😐😐😐😐😐بعد خودشون قیافه معمولی 

واقعا خودش هیکلش خوب نیود لاغر قوز هم داشت  ورزش هم نمیکرد اما به من میگفت باید ورزش کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئن باشین وقتی کار به طلاق رسیده مشکلات خیلی بیشتر از دوتا کلمه حرف بوده

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

اون دختر خانم رو نمیدونم والا ولی من بله تو‌خرید مهریه همه چی

بعضی پسرا علت اینکه با دختر مذهبی ازدواج میکنن اینکه فکر میکنن بساز تر و کم توقع ترن ولی سلیقه شون پلنگاست 

در ثانی مردا کلا دختری که کم توقع باشه رو دم دستی میدونن و زبونشون دراز میشه

شما یه مهریه بالا ، خواسته های مالی زیاد میذاشتین پسری که باهاتون ازدواج میکرد میذاشتت روی چشمش 

عجیبن مردا😐

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
مطمئن باشین وقتی کار به طلاق رسیده مشکلات خیلی بیشتر از دوتا کلمه حرف بوده

صد در صد 

منم طلاق گرفتم به خاطر بد دلی و شکاکیظ.نه به خاطر اونه حرفا ولی خب چرا اینطوری میگن 

صد در صد منم طلاق گرفتم به خاطر بد دلی و شکاکیظ.نه به خاطر اونه حرفا ولی خب چرا اینطوری میگن

چون همه الان متاسفانه ظاهر براشون مهم شده 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

بعضی پسرا علت اینکه با دختر مذهبی ازدواج میکنن اینکه فکر میکنن بساز تر و کم توقع ترن ولی سلیقه شون پ ...

نه اونا پسرشون بد دل و مذهبی بود که دنبال دختر مذهبی میگشتن.اابته بیشتر بد و شکاک بود 

من بابام وضع مالیش خوبه از اونا هم بهتر بودیم‌ واقعا یه سری خرجا برام مهم نبود یه سری چیزارو بابام گفت من میخوام بخارشو برای دخترم بخرم پس خودم میگیرم و اینطور شد که پرو‌شدن 

جاریم که کلی خرج سر دستشون گذاشته بود عزیز بود  

چون همه الان متاسفانه ظاهر براشون مهم شده

من ظاهرم خوبه اما پسند اون آقا نبودم 

ولی مگه قبل عقد کورن؟من که قبل عقد قدمو پنهان نکردم 

حتی توی نامزدی قبل عقد محرم بودیم من با لباس راحت و باز تر جلوش یودم تا ببینه.اما همش تعریف میکرد ازم بعد عقد یادش افتاده بود چطوری دوست داره 

نه اونا پسرشون بد دل و مذهبی بود که دنبال دختر مذهبی میگشتن.اابته بیشتر بد و شکاک بود من بابام وضع م ...

موجودات بی جنبه ای هستن مردا 

هر چی بیشتر بهشون سخت بگیریم زبون شون کوتاه تره

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
موجودات بی جنبه ای هستن مردا هر چی بیشتر بهشون سخت بگیریم زبون شون کوتاه تره

اره 

پدرم خیلی آدم خوبیه میگفت باید کمک کرد هوای اونا هم داشت 

یا میگفت تو دختر منی کمبود نداشتی الان نری آبرومو ببری سر ۴ تا وسیله 

ولی اونا بی لیاقت بودن منم یاد گرفتم چه کنم شدن تجربه مفید