2777
2789
درسته فدات شم منم مثل شما قید همین هارازدم ولی وقتی بچه ها دارن درس میخونن توهم میتونی ادامه تحصیل ب ...

میدونم عزیزم

از نوشته هات مشخصه

حرفتو تا حدودی قبول دارم

باید راجع بهش بیشتر فکر کنم

ممنون از پیشنهادت

سزارین بوده

اگه بچه اولت کمبودی نداره وشماهم براش کم نذاشتین ۳سال برای سزارین بهترین زمانه چون بدن خودتم آمادگی داره زودترازاون برای خودت سخته بادکترم مشورت کنی همینومیگه

فروش ارده-شیره وعسل طبیعی هرکی میخواد آدرس میدم خودتون تست کنیدوبخرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من ۳ ۴ سال خیلی خوبه.اختلاف سنی پسرای منم ۳ ساله.اگه واقعا بچه دوم میخوای که همین حالا اقدام ...

من همیشه دوست داشتم یه خانواده شلوغ داشته باشه    چون یه خانواده کم جمعیت داشتم

اگه بچه اولت کمبودی نداره وشماهم براش کم نذاشتین ۳سال برای سزارین بهترین زمانه چون بدن خودتم آمادگی ...

نه واقعا کمبودی نداره بچم از هر لحاظ.ولی فقط خیلی شیطونه خیییییلی شیطون

منم میگم اولی بره مدرسه و نوزاد داشته باشی خیلی سخته

چون اولی.انجمن اولیا دارن..گردش میخوان.خرید میخواد.تکالیف داره..غذای خوب میخواد..

با وجود نی نی ادم نمیتونه برسه

و ممکنه اولی تا از مدرسه بیاد مادر از فرط خستگی نتونه چیز خوبی درست کنه..یا کارهاشو سامان بده

میدونم عزیزم از نوشته هات مشخصه حرفتو تا حدودی قبول دارم باید راجع بهش بیشتر فکر کنم ممنون از پی ...

قربانت عزیزم بازم ببخشید 

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
نه واقعا کمبودی نداره بچم از هر لحاظ.ولی فقط خیلی شیطونه خیییییلی شیطون

ماشالله خدابهتون ببخشه

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

پس نظرات نزدیک به نظر خودم .تصمیمم این بود که اسفند برم برای چکاپقبل باردای.ولی میخوام اول پنج کیلو اضافه وزنمو کم کنم بعد برم چون نمیخوام مثل سری قبل بیست کیلو اضافه وزن بگیرم یه بخشی از ترسم هم به شرایط بارداری برمیگرده

دختر منم الان تو پنج مردد هستم بيارم يا نه ميگم نكنه مدرسه بره نتونم از پسش بربيام ولي دومي حتمت ميخ ...

سلام دوست من خوبین؟ خواستم بدونم شما تو پنج سالگی دخترتون اقدام کردین واسه دومی یا نه؟ و تجربه تون بهم بگید ممنونم