۲۷سالمه اولین عمل جراحی عمرم الان ۳۹هفته کامل هستم پنجشنبه وقت سزارین دارم خودم قبلا طبیعی میخاسم چون بعدش راحته اما دکترم منصرفم کرد گف لگنت خوب نیست بوه درشته اما سزارین اجباری ننوشت سزارین اختیاری میشم تو خصوصی حالا میگم نکنه بعد عمل وحشتناک باشع دردام نکنه دکتر بخاطر پول گف سزارین دیگ حتی برا طبیعی هم اماده نیستم
بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من فقط وقتی به هوش اومدم خیلی درد داشتم، بقیه ش قابل تحمل بود
بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍
ببین سزارین خیلی زود تموم میشه حدود ده تا بیست دقیقه، بی حسی میزنن چیزی نمیفهمی، فقط بعدش تا چند ساعت شایدم تا یک روز جای زخمت درد داشته باشه که اونم شیاف میدن در کل عمل سختی نیست
نه عزیزم نگران نباش، بسلامتی انشالله، من سزارین شدم خودم پا میشدم کارای بچه رو میکردم! طبیعتا یه مقدار درد هست چون شکم پاره شده ولی چیز وحشتناک و غیر قابل تحملی نیست، من صد بار دیگه هم بخوام زایمان کنم سزارین میکنم