2777
2789

۲۷سالمه اولین عمل جراحی عمرم  الان ۳۹هفته کامل هستم پنجشنبه وقت سزارین دارم   خودم قبلا طبیعی میخاسم چون بعدش راحته  اما دکترم منصرفم کرد گف لگنت خوب نیست بوه درشته  اما سزارین اجباری ننوشت سزارین اختیاری میشم تو خصوصی  حالا میگم نکنه بعد عمل وحشتناک باشع دردام   نکنه دکتر بخاطر پول گف سزارین  دیگ حتی برا طبیعی هم اماده نیستم 

نینی ممالان داره وول میخوره😁

منم 27 سالم بود سزارین شدم 

نه اصلا اونطوری وحشتناک نیست که داری تصورش میکنی

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط وقتی به هوش اومدم خیلی درد داشتم، بقیه ش قابل تحمل بود

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

ببین سزارین خیلی زود تموم میشه حدود ده تا بیست دقیقه، بی حسی میزنن چیزی نمیفهمی، فقط بعدش تا چند ساعت شایدم تا یک روز جای زخمت درد داشته باشه که اونم شیاف میدن در کل عمل سختی نیست

نه عزیزم نگران نباش، بسلامتی انشالله، من سزارین شدم خودم پا میشدم کارای بچه رو میکردم! طبیعتا یه مقدار درد هست چون شکم پاره شده ولی چیز وحشتناک و غیر قابل تحملی نیست، من صد بار دیگه هم بخوام زایمان کنم سزارین میکنم

چیکار کنم زودتر خوب بشه از دردا بعد عمل میترسم😥

تا یک هفته که دکتر بهت مسکن میده 

بعدشم دیگه خوب میشی 

یک هفته ی اول نشست و برخاست سخته، بقیه ش راحته

من خودم کارای بچه رو انجام میدادم از روز دوم 

تعویض پوشک و لباس و.... 

نترس هر چی باشه از پسش برمیای مطمئنم 

ایشالا به سلامتی زایمان کنی✨🎀

مگه بی حسی نیست؟

من بیهوشی بودم

ممنون عزیزم اخه میگن خیلی سخته اطرافیانم همه طبیعی اوردن

اصلا با اطرافیان مقایسه نکن 

یکی میگه یه درد میکشم راحت میشم 

یکی میگه ترجیح میدم بچه ام رو با ارامش بغل کنم بعدش درد بکشم 

حتی تو طبیعی هم آستانه درد فرق میکنه...