۲۷سالمه اولین عمل جراحی عمرم الان ۳۹هفته کامل هستم پنجشنبه وقت سزارین دارم خودم قبلا طبیعی میخاسم چون بعدش راحته اما دکترم منصرفم کرد گف لگنت خوب نیست بوه درشته اما سزارین اجباری ننوشت سزارین اختیاری میشم تو خصوصی حالا میگم نکنه بعد عمل وحشتناک باشع دردام نکنه دکتر بخاطر پول گف سزارین دیگ حتی برا طبیعی هم اماده نیستم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم نگران نباش، بسلامتی انشالله، من سزارین شدم خودم پا میشدم کارای بچه رو میکردم! طبیعتا یه مقد ...
منم همینطوراصلا حاضر نیستم زیر بار زایمان طبیعی برم
زایمان طبیعی غیر اون دردای وحشتناکش بار روانی خیلی زیادی داره... متنفرم از اون پوزیشن مسخره ش حتی
و اینکه جای بخیه هاشم خیلی ناجوره و مراقبت میخواد
بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍
بیهوشی خیلی بهتره ب نظر من فقط یه سوال بعد از بیهوشی کی ب نی نی شیردادی؟
اره به نظر منم بهتره
به هوش که اومدم بهش شیر دادم
قبلش پرستارا بهش یه کوچولو آب قند داده بودن فک کنم، دقیق یادم نیست
بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍
اهان بخاطر اثر داروی بیهوشی روی نی نی پرسیدمممنونم
قربونت ✨