2777
2789
عنوان

خانوما بیایید راهنمایی برای طلا سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 43 پست
اوکی مرسی عزیزم.من خودم نظرم روطلاست تانقره.الان حدود۴۷۰طلا دارم .همه روطی چندسال خوردخوردوریزخریدم ...

اگر بازارانس جهانیوچک کنی میبینی خیلی بالاترازاینم میره چون ماریالیم اونادلار و طلا کلا صعودی گاهی کوچولو اصلاح داشته تا آخره دنیا کلا طلا بالا میره امسال تا کاناله ۳۵۰۰میره همون حدود گرمی ۱۳که گفتم 

ارزدیجیتال ریسکه یهو بالامیره یهوممکنه نابودشه کسی نگاش نکنه من فقط و فقط طلا کار میکنم اونم اسکلپ س ...

مرسی گلم

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صندوق طلا اعتباری بهش نیست آخه طلای فیزیکی نیست یه دفعه دیدی شد مثل بورس

نه عزیزم من قبلا بورس سهام شرکت‌ها رو خرید فروش میکردم  مثل بورس بازی و دلالی وقمار اینا توش نیست 

این صندوق های طلا توی بورس هستن اما مثل سهام شرکتها نیستن

. با دلار و طلای فیزیکی و انس جهانی بالا پایین میره یعنی اگر دلار و طلای جهانی ریزش داشت اون میریزه مثل بقیه سهم ها نیست 

من چند ساله دارم و ترس دزد بردن هم ندارم یا اینکه بخوام تا پول جمع کنم طلا بره بالا و نتونم بخرم یا کارمزد و مالیات بدم طلافروش رو از ۵۰۰ هزار تومن میخرم تا چند میلیون در حد خودم 

خیلی خوب و امنه 

صندوق طلابنظرم اعتمادی نیست چون شنیدم هروقت اصل طلات روبخای شایدنتونن بهت بدن.بنظرم طلابخری اونم طلا ...

عزیزم توی سایت نیست پذیرفته شده توی سازمان بورسه و سهام هست در هر لحظه بخوام به ثانیه ای میخرم و میفروشم 

صندوق طلای لوتوس میخرم با پشتوانه هست از بورس اوراق بهادار نه این سایتهای خرید طلا به اونها اعتباری نیست چون دست شخصه نه سازمان بورس 

من از ۹ هزار تومن سهمش رو دارم تا الان که ۴۸۷۰۰ شده هر سهمش 

اینهایی که میفرمایید سایتهای خرید طلای آنلاین هستن نه این که من میخرم 

یه راهنمایی می‌کنی چهدطور واردش بشم ؟؟من فکر کردم این سایت هاست

عزیزم اگر کد بورسی داری و بلدی خرید و فروش کنی میتونی بری وگرنه باید کسی که بلده و صد درصده مطمئنه و بلده مثل خواهر برادری برات به مشخصات خودت کد بورسی بگیره و وارد بازار بورس بشه و  سهم طلا بخره سهم های مختلفی هست مثل طلا لوتوس

سهم عیار و سهم گوهر 

که من طلای لوتوس کار میکنم 

میتونی سرچ کنی طلای لوتوس و صفحه خرید و فروش روزانه رو ببینی و یا سایت ره آورد نظرات دیگران رو بخونی در موردش 

میگم کلا بایدنحوه خریدو فروش و کار با بازار بورس رو بلد باشی 

از شنبه تا چهار شنبه ساعت ۱۲ ظهر تا سه ظهر سهمش باز میشه برا خرید و فروش 

من خواستم ماشین صفرمون رو عوض کنیم و یه مدل دیگه بخریم احتیاج به صد تومن پول داشتم رفتم یک لنگ النگو ...

ارہ بچہ کوچیک داریم و بدون وسیلہ سختہ

ھمسرم ماہ قبل ی موتور صفر خرید با موتورم با بچہ نمیشہ جایی رفت

ولی ھمہ رو نمیفروشیم در حد 100 تومن میفروشیم

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ
ارزدیجیتال ریسکه یهو بالامیره یهوممکنه نابودشه کسی نگاش نکنه من فقط و فقط طلا کار میکنم اونم اسکلپ س ...

گلم میشه اینم بگی 

با بیست تومن 

بهتره سکه گرمی بخرم یا سکه ربع طرح قدیم یا طلا 

می‌خوام نگه دارم و نمیفروشم

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
گلم میشه اینم بگی با بیست تومن بهتره سکه گرمی بخرم یا سکه ربع طرح قدیم یا طلا می‌خوام نگه دارم و نمی ...

سلام عزیزم ربع سکه از همه بهتره اما حداقل یسال نگه داری چون اگرزیرسه ماه بفروشی به ضرر طلافروشامیخرن بی ناخونن

سلام عزیزم ربع سکه از همه بهتره اما حداقل یسال نگه داری چون اگرزیرسه ماه بفروشی به ضرر طلافروشامیخرن ...

ممنونم🤗