2777
2789
عنوان

خانوما بیایید راهنمایی برای طلا سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورت میشه یه گوشواره دو گرمی ساده رینگ یک ماه پیش پول طلای خامش میشد یازده بعد طلا فروش نامرد روی د ...

صندوق طلابنظرم اعتمادی نیست چون شنیدم هروقت اصل طلات روبخای شایدنتونن بهت بدن.بنظرم طلابخری اونم طلای مستعمل که اجرت وسودکم بدی بهتره .تا اینکه پولت توسایت باشه

خرید نقره بنظرت چجوریه؟منم خانمم .چون یه کانال طلافروشی می‌گفت ازپنج سال پیش ارزش نقره ۲۰برابرشده .و ...

نقره هم پیشرفته خوبی داشته اما واسه بلندمدت خوبه مثلاحداقل دوسال دیگه میتونی بری نرم افزاره تریدینگ ویوروبریزی همروببینی اماانگلیسیت بایدخوب باشه یه قسمت داره به نام مایندیعنی نظرات اونجا نظر تریدرای جهانولحظه ای میزاره میفهمی طلا یابقیه ارزها وکلامارکت حتی نقره چه وضعیتی داره 

واقعا؟من دارم طلاھامو میفروشم ھمسرم ماشین بخرہ

من خواستم ماشین صفرمون رو عوض کنیم و یه مدل دیگه بخریم احتیاج به صد تومن پول داشتم رفتم یک لنگ النگو بفروشم وقتی رفتم قیمت گرفتم از طلا فروش فکم افتاد از قیمت بالاش پشیمون شدم  گفتم حیفه ماشین خودمون خوبه ماشین مدل میخوره و ضرره و الان سرمایه گذاری رو ماشین مثل دو سه سال قبل نیست 

الان از یه ماه پیش تا الان یک تومن اومد رو هر گرم طلا ولی اون ماشین فقط سی تومن اضافه شد 

کلا حیف طلا رو بدین به ماشین 

ولی اگر بچه کوچیک دارین و ماشین ندارین خب بخاطر نیاز اولیه تون از طلا بگذر اگر نه طلاتو  بزار بمونه 

نقره هم پیشرفته خوبی داشته اما واسه بلندمدت خوبه مثلاحداقل دوسال دیگه میتونی بری نرم افزاره تریدینگ ...

اوکی مرسی عزیزم.من خودم نظرم روطلاست تانقره.الان حدود۴۷۰طلا دارم .همه روطی چندسال خوردخوردوریزخریدم .خودمم باورم نمیشه یهواینقدطلارفت بالا.کی فکرشومیکرد

بیست تومن ارز دیجیتال دارم بنظرت طلا کنم؟

ارزدیجیتال ریسکه یهو بالامیره یهوممکنه نابودشه کسی نگاش نکنه من فقط و فقط طلا کار میکنم اونم اسکلپ سریع بخری سریع بفروشی چون طلا وحشیه با یه خبر کال میشی جهانم که کلا راهوار یروز جنگه یروز صلح یروزبیماری اگه طلافیزیکی بخری خوبه اگرم مارکت کارمیکنی ریسک نکن با پوله کم