2777
2789
عنوان

من خیلی مادر بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 36 پست

وای دختر من از نوزادی خیلی بد لج بود الان سه سالشه هنوزم همونه خیلی سخته یه بار به دکترش گفتم گفت اون لج میکنه تو لج نکن تا جایی که ممکنه بزار حرف اون باشه تا جایی که بهش آسیبی نزنه این جوری برا شما هم راحت تره

اصلا عوارض نداره فوق تخصص غدد برا دختر من نوشت دقیقا دو سالش بود بش یک چارم میدادم مینداختم تو آب

چقدر خوب عزیزم حتما به دکتر میگم تجویز کنه ما از دستش اصلن خواب ندازیم نمیزاره شوهرمم خوب بخوابه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون❤️الهی عزیزم دختر منم همش انرژی داره دوست داره فقط بازی کنه تازه زبون باز کرده بعضی چیزا ...

اشکال نداره بچه ها انرژیشون زیاده . اینم بگم طبق تجربه م (۳تا بچه دارم ، دختر هستن ) تا وقتی خودت خوابت تنظیم نکنی اونم خوابش بی نظم خواهد بود .

سعی کن بیشتر باهاش وقت بگذرونید. رو خودتم کار کنم صبور تر بشی .

بهت حق میدم واقعا سخته .ولی خودتو قوی کن .

دفتر مداد بخر بزار خط خطی کنه ، براش شعر بگو ،باهاش بازی کن .وقتشو داری ببرش خونه بازی اگه تو محلتون هست یا شهر بازی . حواست بهش باشه ،وقتی با بچه های هم سن خودش ارتباط بگیره بهتر میشه 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
خابشو باید تنظیم کنی خاب نامنظم بدترش میکنه مال من دوسالشه از ۱۲ به بعد حق نداره بیدار بمونه ساعت ۱۱ ...

وای چقدر خوب دختر من برای یه لقمه غذا هی باید دنبالش بیفتم برای خوابوندتش انقدر مشکل دارم واقعا راست میگین قبل دوسالگیش خوابش تنظیمتر بود اهلاقش خیلی بهتر بود

وای دختر من از نوزادی خیلی بد لج بود الان سه سالشه هنوزم همونه خیلی سخته یه بار به دکترش گفتم گفت او ...

اخه داره لجبازیش اسیب زننده میشه امروز از سر لجبازی میخواست تلویزیون خونه عموشو بشکنه

ترسیدم بهش عادت کنه یا عوارض خاصی داشته باشه

هیچی بهش نده . یه مدت خودت مدیریت کن ساعت ۱۱ شب برقا خاموش کن ،حتی شده جایزه بخر براش ، صبح ها نزار زیاد بخوابه 

اشکال نداره بچه ها انرژیشون زیاده . اینم بگم طبق تجربه م (۳تا بچه دارم ، دختر هستن ) تا وقتی خودت خو ...

ممنون عزیزم تو شهر خودمون خانه بازی نداره باید ببرمش جای دیگه اونم موقع برگشتن انقدر که گریه میکنه نیاد شوهرم نمیبرتش میگه حوصلم نمیاد 

وای چقدر خوب دختر من برای یه لقمه غذا هی باید دنبالش بیفتم برای خوابوندتش انقدر مشکل دارم واقعا راست ...

من ۱۱ میخابونمش ساعت ۸ الی ۹ بیدار میشه صبحون میخوره کارو میکنم ساعت ۳ تا ۵ دو ساعتم ظهر میخابونمش زیادم نمیزارم تلویزون نگاه کنه چون پرخاشگریشو زیاد میکنه ولی خابش منظمه 

من ۱۱ میخابونمش ساعت ۸ الی ۹ بیدار میشه صبحون میخوره کارو میکنم ساعت ۳ تا ۵ دو ساعتم ظهر میخابونمش ز ...

دختر من یمدته خیلی تلویزیون میبینه منم براش قطع میکمم  صبح تا یازده میخوابه سعی میکنم زود بیدارش کنم عزیز با چی سرشو گرم میکنی که بازی کنه

ممنون عزیزم تو شهر خودمون خانه بازی نداره باید ببرمش جای دیگه اونم موقع برگشتن انقدر که گریه میکنه ن ...

عیب نداره ،همون پس تو خونه خودت سرگرمش کن .

ببین مادر اولین معلم بچه ش هست .خاله من انقدر از اول با بچه ش داد و بیداد کرد حتی از ۶ ماهگی داد میزد سرش ، پسرش بد بار اومد بی ادب داااااد بزن ،هر جا میره از دستش زله هستن .

شما هم نزار بد بار بیاد ،کافی با ملایمت باهاش رفتار کنی بعد یک ماه متوجه میشی بچه تغییر کرده .

عیب نداره ،همون پس تو خونه خودت سرگرمش کن .ببین مادر اولین معلم بچه ش هست .خاله من انقدر از اول با ب ...

ممنون عزیزم اینسری ریتم زندگیمو تغییر میدم با ملایمت باهاش رفتار میکنم سعی میکنم با لجبازیاش تا کنم خیلی نگزانم این اخلاقای بدش باهاش بمونه

بخدا از ساعت ده ونیم برقا خاموشه دو نیم یا سه بزور میخوابه

گوشی خاموش کن تلویزیونم همینطور ،الکی خودتو بزن به خواب اونم میخوابه