2777
2789
عنوان

من خیلی مادر بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 36 پست
ممنون عزیزم اینسری ریتم زندگیمو تغییر میدم با ملایمت باهاش رفتار میکنم سعی میکنم با لجبازیاش تا کنم ...

آره حتما میتونی و موفق میشی .

اینم بگم از ۲ سالگی اینا طبیعی باید باهاش با ملایمت رفتار کنی .

دختر من انقدر جیغ جیغو بود حرفاشو با جیغ میگفت .یه مدت بگذره خودشون خوب میشن . البته به شرطی ما پدر مادرا بدتر رفتار نکنیم .

فقط جاهای که میدونی براش خطری هست بهش اخطار بده

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
آره حتما میتونی و موفق میشی .اینم بگم از ۲ سالگی اینا طبیعی باید باهاش با ملایمت رفتار کنی .دختر من ...

خداکنه  شبا از شدت عذاب وجدان رفتارام با بچم خواب ندارم؛دختر من توخونه باز اخلاقش خیلی بهتره جایی میریم خیلی بدتر میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید حتما موقع خواب تلویزیون روشن باشه وگرنه انقدر گریه میکنه حالش بد میشه

کنترل قایم کن بعد بگو هاپو کنترل برده بیا بگردیم دنبالش ،بعد الکی گریه گن بگو من کنترل میخواااام، اینجوری حواسش پرت میشه

کنترل قایم کن بعد بگو هاپو کنترل برده بیا بگردیم دنبالش ،بعد الکی گریه گن بگو من کنترل میخواااام، ای ...

چند بار برای چیزای دیگه این روشو بکار گرفتم اما تاثیر نداشت انقدر گریه میکنه میفهمه بهش دروغ میگم

خداکنه شبا از شدت عذاب وجدان رفتارام با بچم خواب ندارم؛دختر من توخونه باز اخلاقش خیلی بهتره جایی می ...

عذاب وجدانت طبیعی .

خب ببین تو خونه باید بیشتر براش وقت بزاری باهاش بازی کنی که رفتین جای اذیت نکنه .

انگار هر چقدر پرخاش کنی باهاش جای رفتن اذیتاش ،تو سن حساسی هست دخترت

چند بار برای چیزای دیگه این روشو بکار گرفتم اما تاثیر نداشت انقدر گریه میکنه میفهمه بهش دروغ میگم

خب میفهمه ،ولی زود تسلیم نشو ،اصلا به گریه ش توجه نکن ،نترس هیچیش نمیشه .

دختر من یه بار کنترل پرت کرد ،منم گذاشتم بالای کابینت ،انقدر گریه کرد هیج بغلش نکردم ،تا اینکه از گریه خوابش برد ،سری بعد دیگه پرت نمیکرد 

دختر من یمدته خیلی تلویزیون میبینه منم براش قطع میکمم صبح تا یازده میخوابه سعی میکنم زود بیدارش کنم ...

اب بازی اسباب بازیاش کمک کردن تو کارای خون تاب بازی حتی واسش پرنده هم گرفتیم تا وقتشو بگذرون خیلی کارا ک از مجازی دور باشه وسایل ارایشی ک تموم شدن میدم بهش عروسکاشو ارایش میکنه مثلا یا منو میزاره جلوش لاک میزن شون میکنه ارایش میکنه