2777
2789

دخترم 21 ماهشه ،صبحا دیر از خواب بیدار میشه ،صبحونه هم چیزی که با نون بهش بدم اصلا نمیخوره مثل کره مربا ،نون پنیر گردو اینا رو نمیخوره 

بهش گاهی وقتا فرنی و حریره میدادم چند وقت پیش یکم زیاد درست کردم خودمم خوردم خیلی حس سنگینی میکردم دلم درد گرفته بود ،گفتم طفلی بچه هم همین حالت بهش دست میده ولی نمیتونه بگه بخاطر همین دیگه بعد اون ندادم بهش 

شما چه چیزایی میدین به بچه هاتون میشه بگین؟

بچه من بیشتر نون و کره مربا و شیر میخوره شکلات صبحانه با عسل و کره بادام زمینی و کاکائو درست کردم خیلی دوست داره .نون ریز میکنم با روغن زرد یا کره می ریزم تو تابه روش یه تخم مرغ میزنم بل چنگال میخوره اونم دوس داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم دو سال و ده ماهشه

قبلا نون پنیر یا تخم مرغ میخورد صبح ها

الان همونم نمیخوره

مربا و عسل و فرنی اینا هم که از اول بدش میومد

صبح ها واقعا هیچی نمیخوره

من اولا حرص میخوردم 

الان دیگه رها کردم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
نون پنیر گردو بده کاچی حلوا تخم مرغ ابپزشکلات صبحانه املت

نون پنیر گردو نمیخوره ،کلا چیزی که با نون بدم بهش نمیخوره

تخم مرغ آبپز میکنم بهش کره میزن یدونه تخم مرغ و من یه سااااعت طول میکشه تا بدم بخوره

دخترم دو سال و ده ماهشهقبلا نون پنیر یا تخم مرغ میخورد صبح هاالان همونم نمیخورهمربا و عسل و فرنی این ...

دختر منم هیچی نمیخوره ،البته دیر بیدار میشه یکی دو ساعت بعد بیدار شدنش بهش ناهار میدم ،ولی دوست دارم صبحونم بخوره

برنج رو کته نرم درست میکردم و با گوشت لهش میکردم کاملا ، حالا یا با گوشت کوب کاملا لهش میکردم به همراه گوشت و آبش و یا توی مینی خرد کن میریختم. اقلب از غذای خودمون یادمه له میکردم میخوروندم چون اغلب هم برنج و خورش میپزم. فقط غذاهای نفاخ نده، غذاهایی که حبوبات دارن نده، دل درد میگیره بچه، مگر قطره نفخ سایمیتیکون بعدش بهش بدی. 

بچه من به شدت تو خوردن صبحانه مقاومت میکرد تنها چیزی که میخورد تیلیت بود😂

نون لواش رو توی چایی شیرین تیلیت میکردم میخورد🤣🤣بعد یه مدت درست شد 

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد