2777
2789
عنوان

خیاط داریم اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 28 پست
بله درستهریزش دار برای عبا و ساحلی میخرنتو باید دارا ایستایی بخری

درست♥ ممنونم گلم

میشه کتم رو فقط قسمت جلو و پشت رو استر کشی کنم؟ استین رو نمیخوام استر بکشم

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باربی عالیه حدود ۷۰۰ ۸۰۰ هست

نههه میترسم خراب کنم خدایی نکرده😂

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
درست♥ ممنونم گلممیشه کتم رو فقط قسمت جلو و پشت رو استر کشی کنم؟ استین رو نمیخوام استر بکشم

بله چرا نشه اما با توجه به این که میخوای ۳ تا تیکه روی هم بپوشی خیلی گرم میشه کتت رو تمامش رو لایه حریر پرشین بزن فقط جلیقه رو استر کشی کن به نظرم 

بله چرا نشه اما با توجه به این که میخوای ۳ تا تیکه روی هم بپوشی خیلی گرم میشه کتت رو تمامش رو لایه ح ...

وایییی مرسی پس میشه کلا نزنم 😂

اره جلیقه رو حتما استر میکشم♥

برا شومیز کرپ حریر خوبه بعدش کرپ الیزه

برا کت شلوار هم از همه بهتر کرپ کنزو و کرپ لانوین و کرپ باربی هستش. همشون تا حدودی تو یک حدن از نظر کیفیت و قیمت.

برا کت شلوار پارچه باید ایستایی خوبی تو تن داشته باشه.

که همین ۳ تا پارچه ای که گفتم ایستایی خوبی دارن.

قیمت این ۳ تا پارچه حدود ۷۰۰ ۸۰۰ هست.

اگر اینقدر نمیخوای هزینه کنی کرپ مرویجت هم بعد از این ۳ مورد گزینه خوبیه اون متری ۴۰۰ و خورده ای هست.

درضمن همه این پارچه ها درجه یک دو سه دارن

سعی کن درجه یکشو بخری.

اگر دیدی قیمت این پارچه ها خیلی ارزونه بدون اصل نیستن.

کرپ مرویجت هم اندونزیشو بگیر که اصل هستش

خودت میخایی بدوزیخوب مرویجت بگیر جنسش خوبه و قیمتش مناسب

بله خودم میدوزم اونم خوبه یه بار باهاش شلوار دوختم ایستاییش خوب بود♥

برا شومیز کرپ حریر خوبه بعدش کرپ الیزهبرا کت شلوار هم از همه بهتر کرپ کنزو و کرپ لانوین و کرپ باربی ...

ممنونمم از توضیحات خوب و دقیقتون 

من چون تازه سع ساله خیاط شدم هنوز خیلی از پارچه سر درنمیارم

ممنونمم از توضیحات خوب و دقیقتون من چون تازه سع ساله خیاط شدم هنوز خیلی از پارچه سر درنمیارم

فدات عزیزم

منم خیاط حرفه ای نیستم

به تازگی خیاطی یاد گرفتم و تک و توک برا خودم چیزی دوختم

اما خب چون پارچه زیاد میگیرم که میدم خیاط برام بدوزه تا حدی با پارچه ها اشنایی دارم.

شما اموزشگاه رفتی برا یادگیری یا پیش خیاط شخصی آموزش دیدی؟ متدت چی بوده؟

فدات عزیزممنم خیاط حرفه ای نیستمبه تازگی خیاطی یاد گرفتم و تک و توک برا خودم چیزی دوختماما خب چون پا ...

قربونت عزیزم ان شا الله همیشه موفق باشی

من رفتم پیش یکی از فامیلامون خیلی مبتدی بهم یاد داد خیلی چیز هارو از اینترنت و کانال ها یاد گرفتم 

متدم متریک بود اصلا جالب نبود دیگه الگو ترک خریدم ۹سایز

قربونت عزیزم ان شا الله همیشه موفق باشیمن رفتم پیش یکی از فامیلامون خیلی مبتدی بهم یاد داد خیلی چیز ...

فدات همچنین

خب چیزایی که از اینترنت یاد گرفتی متدشون چیز دیگه ای بوده؟

گیج نشدی؟ آخه متد اونا با متد خودت فرق داشته ازنظر محاسبات الگویی و...

الگو اماده منظورته؟

اونوقت طراحی هایی که لازم باشه برا یقه و استین و... خودت رو الگو پیاده میکنی؟

فدات همچنینخب چیزایی که از اینترنت یاد گرفتی متدشون چیز دیگه ای بوده؟گیج نشدی؟ آخه متد اونا با متد خ ...

نه مثلا منظورم تو دوخت و مدل های یقه و استین ها و اینا 

بله الگو اماده ترک برای هر سایز هم الگو جلو داره هم پشت هم استین

ولی هر مدلی بخوام بدوزم طراحیشو روی الگو پیاده میکنم

نه مثلا منظورم تو دوخت و مدل های یقه و استین ها و اینا بله الگو اماده ترک برای هر سایز هم الگو جلو د ...

اها بعد اونوقت فرض کن یه مدل آستینی میخوای بدوزی که مربیت بهت آموزش نداده نحوه طراحی کردنشو روی الگو.

اونوقت آموزش طراحیشم از تو نت نگاه میکنی یا با توجه به خلاقیت و ذهنیت خودت طراحیشو انجام میدی؟

بعد اینکه بیشتر از کدوم کانالها یا پیج ها آموزش میبینی که خوب باشه؟