2777
2789

دایی منم ازدواجش گره خورده انگار دختر براش قحطه خیلی غصه میخوره

فقط 42 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط منتظر خواستگار هستی یا خودت هم میخواهی آشنا بشی چون این روزا سنتی به این شکل کمه یا معرف لازمه

اینو خیلی موافقم

منم از لحاظ قیافه و خانواده و مالی مناسب بودم ولی هیچ خواستگاری نداشتم چون منتظر بودم بیان دنبالم ولی از این خبرا نیست

اخرشم یجا رفتم کاراموزی همکارم منو ب یکی از همکارا معرفی کرد و ازدواج کردیم

باید تو محیطی ک اقایون هستن بیشتر دیده بشی یا تعامل محیطی بیشتری داشته باشی باهاشون و اینکه اول باید تو انتخاب کنی و ب طریقی غیرمستقیم مخ بزنی ک اون بیاد جلو و بهت پیشنهاد بده

درواقع اونی ک اول انتخاب میکنه پسرا نیستن ،دخترا ان با رفتارشون

دقیقا واسه منم انگار پسر قحطه

💔💔هرچی براش میگردم جور نمیشه 

یه دفعه نامزد کرد 1 ماه نامزد بود اومد گفت دختره عصبیه افسردگی داره نمیخوامش بهمش زد 

بمیرم براش خیلی تنهاس

فقط 42 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

تو اجتماع هستم همه میبینن خوششون میاد ولی کسی نمیاد خواستگاری

باید پا بدی یکم چراغ سبز نشون بدی دیگه ،خداییش خودمم نمیدونم چجوری ولی باید یاد بگیری وگرنه بعدا میفهمی چ اشتباهی کردی

همه خوبارو بلدا میبرن میمونه نابلدا ک زیادم جالب نیستن باید همش وقت بزارین باهم خیلی چیزارو یاد بگیرین ،پس از قبل بلد باشی خیلی بهتره

اینو خیلی موافقممنم از لحاظ قیافه و خانواده و مالی مناسب بودم ولی هیچ خواستگاری نداشتم چون منتظر بود ...

من همه جا میرم اکثرا همه میخوان ولی جلو نمیان

3 ـ۴ تا درب داغون جلو اومدن که باعث خجالتم شدن

خیلی بده حتی نگاه معنادار خانواده رو هضم کنی

من همه جا میرم اکثرا همه میخوان ولی جلو نمیان3 ـ۴ تا درب داغون جلو اومدن که باعث خجالتم شدنخیلی بده ...

نمیدونم شما چجوری ای ولی احتمالا باید رو رفتار و اخلاقت بیشتر کار کنی با دست پس بزنی با پا پیش بکشی

من زیاااااد تو اجتماع بودم هرروز پیاده روی از وسط شهر ولیییییی اخموووو و ب کسی یگ محل نمیدادم ،ینی چن نفر ک خواستن باهام اشنا بشن گفتن گاردت خیلی بالاعه

نمیدونم شما چجوری ای ولی احتمالا باید رو رفتار و اخلاقت بیشتر کار کنی با دست پس بزنی با پا پیش بکشیم ...

ن من اخلاقم خوبه همه جذب قیافه و رفتارم میشن

و تعجب میکنن چطور ازدواج نکردم

خیلی شیک و باکلاس بگردی و با عشوه ولی منطقی صحبت کنی و بحثای علمی و نمیدونم دیگه یجور ک چشم گیر باشی و اینکه یکمم بحثای غیر مستقیم درمورد دوست دختر دوس پسر ک بدونم شمام حالیته و بدت نمیاد