2777
2789

خاستگاری دیگه کسی نمیره همه خودشون پیدا میکنن زن یا شوهر(تاپیک آخرم رو بخونین پول درارین اگه پول گرفتین یه صلوات برای امواتم بفرستین)

دوست عزیزم ریپلای کن نظرت هرچی باشه محترمه😄

دقیقا چند سالته 

پس من چی بگم دیگه خدا😔

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 26 سالمه فقط عمم چندتا پسر اشغال معتاد و ندار و خیلی بد معرفی کرد 

خواستگاری نداشتم 

الان به خاطر تورم ازدواج کم شده

هنوز سنی هم نداری

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

خاستگاری دیگه کسی نمیره همه خودشون پیدا میکنن زن یا شوهر(تاپیک آخرم رو بخونین پول درارین اگه پول گرف ...

نه خب خیلیام هستن که نتونستن پیدا کنن و از روش سنتی استفاده میکنن

من 26 سالمه فقط عمم چندتا پسر اشغال معتاد و ندار و خیلی بد معرفی کرد خواستگاری نداشتم الان به خاطر ت ...

تو اطرافیان ما سنم خیلی بالاست

اطرافم نهایت ۱۸ ازدواج میکنن

فقط من موندم همش طعنه میشنوم حتی خانواده ام طعنه میزنن

حس خوبی ندارم به این چیزا

دیگه باید طرف ذاتش خوب باشه...بنظرم کسی که میره تو ادم و حوا قصدش فقط ازدواجه و پای همه چیشم ایستاده....

من خودم پسرم ۲۵ سالمه و چون شرایطشو داشتم رفتم تو این و شکر خدا فکررر کنم اوکی بشه برام....

بخدا ذات طرف بد باشه خودتم پیدا کنی به مشکل میخوری 

حس خوبی ندارم به این چیزا

یا حد اقلش پسری میره تو ادم و حوا که وضعیت مالی ازدواجو داره حداقلش...اخلاقم که یا قبل عقد دوره اشنایی اشنا میشی یا بعد عروسی طرف ذاتشو میفهمی دیگه ...تا نری زیر یک سقف متوجه نمیشی

دیگه باید طرف ذاتش خوب باشه...بنظرم کسی که میره تو ادم و حوا قصدش فقط ازدواجه و پای همه چیشم ایستاده ...

نمیدونم من طبیعیشم جور نمیشه واسم چه برسه سایت

کلمه نامزدی و ازدواج هرجا میاد من فراریم