2777
2789
عنوان

آموزش پرورش

103 بازدید | 13 پست

دوستان من از یکی که خودش دانشگاه آزاد شهرمون درس خونده شنیدم در حالی که درسش تموم نشده درخواست کار داده تو آموزش پرورش، و قبول کردن و الان چندین ساله معاون و بعضی سال ها معلمه.رشته ش هم روانشناسی بوده؛آیا الانم همچین چیزی ممکنه؟

🎀

نه 😐😐 احتمالا تو غیرانتفاعی کار میکرده اره؟

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا الان مدرسه دولتی معاونه

به اینا میگن خرید خدمات 

به درد هم نمیخوره کل حقوق ماهی پنج تومن 

هر شش ماهم حقوق میدن 

استخدامی هم در کار نیست 

تابستون و تعطیلی هم پول ندارن

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
به اینا میگن خرید خدمات به درد هم نمیخوره کل حقوق ماهی پنج تومن هر شش ماهم حقوق میدن استخدامی هم در ...

شرمنده میشه بیشتر توضیح بدین راجع به خرید خدمات

من تا حالا همچین موردی ندیدم،الانم همچین چیزی هست؟

🎀

نه میشناسم خانوادش رو؛سهمیه ای بهشون تعلق نمی گرفته

شاید پارتی داشته و قایم کرده...یا سهمیه جور کرده...۲۰ سال پیش هم با اینکه استخدام فرهنگیان نبود خواهر دوست صمیمی ام بدون آزمون معلم مدرسه دولتی شد ...چون پدر و مادرش هر دو تو آموزش پرورش بودن و پارتی بازی کردن

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

شرمنده میشه بیشتر توضیح بدین راجع به خرید خدماتمن تا حالا همچین موردی ندیدم،الانم همچین چیزی هست؟

ارزشی نداره پنج تومن چیه به خاطرش بری سر کار 

الآنم هست باید از آموزش و پرورش شهرت بپرسی ولی لیسانس میخاد الان 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂