2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه هاتون

723 بازدید | 83 پست

چند سالگی بچه رو از پوشک گرفتین؟

پسرم سه سالشه هنوز آمادگی نداره

خسته شدیم از بس پول پوشک دادیم😮‍💨🤕

میشه یه صلوات برای مشکلم بفرستی🤲❤️

4 سالگی گرفتم پسرمو خیلی راحت بود قشنگ یکی دو هفته ای یاد گرفت قشنگ 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخای منتظر باشی تا خودش از پوشک گرفته شه نمیشه

باید خودت از پوشک بگیریش

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

مامان من میگه از یک سال و نیم میتونی شروع کنی 😵‍💫

میگه اگه یه سال و نیمگی موفق بشی بگیریش جایزه داری 😂

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

دخترم رو تو 37 ماهگی گرفتم و یک شبه یاد گرفت

پسرمو هم 4 سال تمام🤭چون اصلا همکاری نمیکرد هنوز تو اون سن هم یه هفته طول کشید تا یاد بگیره

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

😶ما عادت داریم بچه را از همون ۳ ماهگی یا ۴ ماهگی سرپا نیکنیم و خیلی خیلی زود ار پوشک میگیریم نهایتا ...

چه جالب

از کجا میدونید کی جیش داره؟

کاش دختر منم زود جیش بگه

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport