2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه هاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 83 پست
پس من دیر نکردم هنوز

نه بابا دکتر گفت تا 5 سالگی وقت هست والا همه اونایی که 3 تا یا 4 تا بچه داشتن اطراف من گفتن زود نگیر فقط خودت اذیت میشی بزرگ شد راحت بگیر منم 4 سالگی به راحتی گرفتم حتی یه بار روی فرش جیش نکرد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم رو تو 37 ماهگی گرفتم و یک شبه یاد گرفتپسرمو هم 4 سال تمام🤭چون اصلا همکاری نمیکرد هنوز تو اون ...

خیلی کار سختیه بنظرم

ولی بعدش راحت میشه

میشه یه صلوات برای مشکلم بفرستی🤲❤️

نزدیک به سه سالگیشبزار بعد عید که هوا گرم شد شروع کن پسرا معمولا در محدوده ی سه سال کنترل کامل مثانه ...

آره میخام بعد عید شروع کنم

چون سرکار میرفتم و خودشم دیر زبون باز کرده هنوز موفق نشدم

چه خوب همکاری کرده😍

خیلی سخته واقعا هنوزم درگیرم شبا همش تاکید میکنم که جیش داره یا نه 

الانم دارم جای خوابشو از خودم جدا میکنم

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

من یک پسرم رو دو سال و هشت ماه و اون یکی رو سه سالگی با اعلام آمادگی خودشون گرفتم.عجله نکن عزیزم، در ...

آره واقعا 

باید خودش هم همکاری کنه 🙏🌸

من بچه ی اولمو ۲ سال و چهارماهگی گرفتم بچه ی دومم دو روز پیش شد ۲/۵ اما هنوز شروع نکردم از پوشک بگیر ...

آره بعد عید میخام شروع کنم ،اون دوره که گفتین چیه

منم پسرم نزدیک ۳ سالشه تازه شروع کردیم تو پی پی قشنگ میگه ولی جیش رو یه کم خودش رو خیس میکنه بعد میگه

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

ببین تا خیلی کوچیکه مثلا ۳ ماهشه تا تو خونس که پوشک نمی‌کنیم و زیرش زیرانداز مشمایی میندازیم و تا خو ...

خیلی سخته ولی ،دلم سوخت براش🥲