2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه هاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 83 پست

من بچه ی اولمو ۲ سال و چهارماهگی گرفتم 

بچه ی دومم دو روز پیش شد ۲/۵ اما هنوز شروع نکردم از پوشک بگیرم هی امروز و فردا میکنم احساس میکنم امادگی نداره یه دوره خریدم که راهنمایی میکنه چطثر از پوشک بگیرم اما هنوز گوش ندادم

من احساس میکنم این مرحله خیلی مهم هست چون خیلی از رفتار های بگه بر میگرده به پوشک گرفتن 

اما بنظرم بچتون که ساله هست میتونید کم کم شروع کنید چون تقریبا میتونه همکاری کنه چون تا حدی بلده صحبت کنه مونده اموزش ببینید تا راحت تر بگیرید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😶ما عادت داریم بچه را از همون ۳ ماهگی یا ۴ ماهگی سرپا نیکنیم و خیلی خیلی زود ار پوشک میگیریم نهایتا ...

۳.۴ماهگی ک گردنشونم نمیتونن درست مگه دارن

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
چه جالباز کجا میدونید کی جیش داره؟کاش دختر منم زود جیش بگه

ببین تا خیلی کوچیکه مثلا ۳ ماهشه تا تو خونس که پوشک نمی‌کنیم و زیرش زیرانداز مشمایی میندازیم و تا خوابه که هیچی اما تو بیداریش چند بار سر پا میکنیم تا جیشش بیاد و فقط برای بیرون پوشک میکنیم

دیگ خود به خود بچه شرطی میشه که باید سرپا بشه برای دستشویی وگرنه اگر بزرگ بشه یه وابستگی خاصی پیدا میکنه مثل شیر مادر

پسرا از دخترا دیرتر پوشک ول میکنن اصولا 

من دخترم ۲ سال تقریبا ۳ ماهش بود خودم پیشقدم شدم با این شرت آموزشیا، با شکست روبرو شدم 

دوباره پاش کردم ۲ یا ۳ ماه بعدش خودش میگفت پوشکم نکن و پیروز شدیم

۳.۴ماهگی ک گردنشونم نمیتونن درست مگه دارن

والا بچه ها اطراف من همینطور سریع از پوشک گرفته میشدن 

یادمه بچه خواهرم دیگ تو پوشک دستشویی نمی‌کرد حتما باید میرفت دستشویی با اینک یکسال و نیمش بود

دیگه بچه ۲ماهه گرون میگیره

مامان من میگه از یک سال و نیم میتونی شروع کنی 😵‍💫میگه اگه یه سال و نیمگی موفق بشی بگیریش جایزه دار ...

خیلی زوده که 😮‍💨😮‍💨

میشه یه صلوات برای مشکلم بفرستی🤲❤️

میدونین من شاغل بودم وقت نکرده بودم

درکت میکنم عزیزم

الان شروع کن عالیه

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
یک سال و 8 ماه کم کم باید عادت میدادی خواهر سوهرم پسرشو یک سال و 3 ماهه عادت داد الان یک سال و 8 ماه ...

چه خوب 

ولی هر بچه ای سخته از اون سن بنظرم ،اذیت نمیشن؟؟

😶ما عادت داریم بچه را از همون ۳ ماهگی یا ۴ ماهگی سرپا نیکنیم و خیلی خیلی زود ار پوشک میگیریم نهایتا ...

یا ابوالفضل 🤕🤕

خیلی زوده که