2777
2789
عنوان

تاسیان و میشه با خانواده دید

1067 بازدید | 15 پست

اصلا قشنگ هست؟ 

شنیدم خیلی وایب خوبی داره

گر مسلمان،گر مسیحی،گر یهود؛آدمی باشید مذهب هرچه بود...                                                                                                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محصول ارشاده ها.‌.فیلم صحنه دار که نیست‌مسخره است فیلمش

وقتی درکی از محتوای فیلم و فیلم شناسی نداری:

عزیزم وقتی شما هیچ اطلاعاتی در مورد هنر و سینما نداری دقیقا چجوری به خودت اجازه میدی در مورد این شاهکار کلمه مسخره رو به کار ببری؟! 

‏آنامی و کتاب هایش و بس... :) 📜🐿                    ناشناس : https://daigo.ir/secret/2811230468

محصول ارشاده ها.‌.فیلم صحنه دار که نیست‌مسخره است فیلمش

فیلما خیلی چرت شدن اخه کلا 

گر مسلمان،گر مسیحی،گر یهود؛آدمی باشید مذهب هرچه بود...                                                                                                                                       
وقتی درکی از محتوای فیلم و فیلم شناسی نداری:عزیزم وقتی شما هیچ اطلاعاتی در مورد هنر و سینما نداری دق ...

شما علنا به من توهین می کنی !

من درک دارم یا ندارم !!!!

به هر حال نظر شخصی منه و اصلا از فیلمش حال نکردم خوبه شما دیکتاتور نشدی وگرنه اعدامم می کردی.

فیلم شناسی!!!!؟؟گریم اغراق امیز.  ....عدم مشابهت فیلم با دهه پنجاه .....

هنرپیشه های دماغ عملی و پروتزی مو و کلاه انگلستانی.....شبیه فیلم بر باد رفته بود بیشتر تا تهرون دهه پنجاه....

در ضمن هر وقت خواستی توهین کنی بدون وقتی تاپیکی زده می شه هر کس حق نظر دادن داره‌..همون طور که شما از فیلم خوشت اومده.

من شک دارم شما هم از هنر چیزی حالیت بشه.من که ادعا ندارم 

وقتی درکی از محتوای فیلم و فیلم شناسی نداری:عزیزم وقتی شما هیچ اطلاعاتی در مورد هنر و سینما نداری دق ...

شاهکار؟؟؟حتی یه دوربین درست و پلان بندی مناسب و ابزار مناسب هم ندارن...البته خب اینجا هالییود نیست..

فیلما خیلی چرت شدن اخه کلا

ببین قسمت اول شاید بشبنی ببینی...اما انقدر محتوا نداره من کانالو عوض کردممم.دیالوگ های طولانی و غیر واقعی 

من متاسفانه چون چند ساله صدا و سیما ندیدم اصلا اینا رو می‌بینم اوق می زنم....خیلی مصنوعی کلاه گیس و ....