2777
2789

بنظرتون این ترتیب شیمی بخونم تا آخر اسفند به مشکل نمی‌خورم؟ پایه خوبی دارم

دوازدهم فصل 3 و 4 هم زمان با 2 یازدهم و مرور 1 دهم

تا 10 اسفند(صفر نیستم هیچ کدوم) 

زدن تست های مونده 

دوازدهم فصل 2

دهم فصل 2 ، فصل 3 فقط مفاهیم 

یازدهم فصل 3 و مرور فصل 1

تا 30 اسفند

کمال گرایانه که نیست؟ هر روز بخوام ساعت مطالعه 11 ساعت داشته باشم تقریبا هر روز چقدر باید صرف کنم

و اینکه بنظرتون روزی چند درس اختصاصی بخونم، دو تا باشه با کمیت زیاد یا چهار تا با کمیت کم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم برای کسی که صفره حدودا هر فصل شیمی میانگین 25-30 ساعت زمان میخواد شما میگی صفر نیستی بنا بر این میتونی 15 ساعت به نظرم هر فصل بزاری برای مرور هم هر فصل 9 ساعت یا هشت ساعت

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی محتاج یه حاجتم میشه صلوات برام بفرستی؟ دست گلت درد نکنه   
ببین عزیزم برای کسی که صفره حدودا هر فصل شیمی میانگین 25-30 ساعت زمان میخواد شما میگی صفر نیستی بنا ...

با این حساب تا 10 اسفند 

تو این 11 روز باید 50 ساعت شیمی بخونم

میانگین میشه 5 ساعت!!! 

خیلی تند رفتم 

دختر من امسال فقط تخصیارو خوند اصلا به عمومیها اهمیت نداد معدلش افت کرد هر ستل ساگرد ممتاز میشد امسا ...

ضریب عمومی تو نهایی بیشتره خصوصا ادبیات و دینی 

البته شما هرچقدر تذکر بدی توجه نمیکنه باید خودش متوجه بشه 

بچه ها معمولا به حرف دوستاشون و مشاور گوش میدن 

اگه میخواین بخونه باید خودش به این نتیجه برسه 

ولی منم پارسال اینجوری بودم خرداد صبح امتحان دینی قشنگ یادمه از استرس دستام می لرزیدن اومدم صبحانه بخورم خیلی خیلی عذر میخوام  بالا اوردم با گریه رفتم سرجلسه 

حالم داغون بود چرا؟ چون از بعد عید دینی نخونده بودم و فکر میکردم یک شبه جمعش میکنم و البته کردم هم شب فقط دو ساعت خوابیدم 

جمعش کردم ولی فکر میکردم بلد نیستم 

دینی رو آخرش 19.75 شدم ولی نمی ارزید به اون همه استرس از خرداد به بعد من صبح زود صبحانه بخورم بالا میارم اون وضعیت یادم میفته :) 

بعضی وقتا نباید به خودت اعتماد کنی

یا زبان رو من از بچگی کلاسش رفتم تموم کرده بودم سال یازدهم در طول سال چیز خاصی نخوندم میگفتم بلدم

اونم شب امتحان که داشتم فیزیک میخوندم!!! در اون حد مطمئن بودم صبح ساعت 3 شروعش کردم  

اونم صبحش استرس گرفتم حالم به هم خورد  دوباره

یعنی اون اعتماد به نفسه صبح جلسه قشنگ پودر میشه میره زمین 

دو تا درسی که از خودم مطمئن بودم صبحش داشتم می مردم از استرس

این  به دخترت بگو

درسته هر دو رو 19.75 گرفتم ولی فشاری که از اون دو تا وارد شد بهم هنوزم جبران نشده 

ضریب عمومی تو نهایی بیشتره خصوصا ادبیات و دینی البته شما هرچقدر تذکر بدی توجه نمیکنه باید خودش متوجه ...

عزیزم من عمومی یازدهم رو هنوز شروع نکردم به خوندن به نظرت ممکنه در فاصله دو هفته تا نهایی ها جمع بشه یا شروع کنم از الان؟

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی محتاج یه حاجتم میشه صلوات برام بفرستی؟ دست گلت درد نکنه   
عزیزم من عمومی یازدهم رو هنوز شروع نکردم به خوندن به نظرت ممکنه در فاصله دو هفته تا نهایی ها جمع بشه ...

اگه مثل من پشت کنکوری بستگی داره چند تا ترمیم داری 

اینم بگم که زمین شناسی یازدهم امسال کلا عوض شده باید یکی برا نهایی بخونی یکی برای کنکور. 

بعدشم اگه فقط بخوای دو هفته عمومی بخونی بنظرم نمیشه همه رو رسوند پنیک میکنی

دینی  یازدهم خیلی سخته

تاریخ رو کجای دلمون بزاریم؟ 

از دوازدهم چیا ترمیم میزنی؟

اگه از یدونه بیشتر ترمیم داری شروع کن عمومی خوندن رو فرودین نخون تا کنکور

بعد کنکور بخون 

منی که از دوازدهم عمومی هاش فقط ادبیات رو ترمیم دارم (اونم 18.5 شده بودم) این کار رو نمیکنم و از عمومی ها فقط تاریخ و انسان محیط رو نگه داشتم استارت شون برا بعد کنکور که میخوام  14 15 بگیرم خالی نباشه