2777
2789
عنوان

کی مثل من هسن ترسناک

68 بازدید | 5 پست

من شوهرم هفته ای  ک شب تا صبح سرکاره ینی همون شیفته شبه فیلم ترسناک دانلود میکنم نگا میکنم خیلی گیف میده چایی خوراکی هم میزارم کنارم ک بخورم کسی مثل من هس

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

منم نکا کردم ولی باز حس هیجان ترس دارم ولی گیف میده

از کدوم بیشتر ترسیدی

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ وقت این جنایت و با روح و روان و اعصابم نمیکنم

نگا کنی عادت میکنی تازه من هز بجای نگا کردم 

منم نکا کردم ولی باز حس هیجان ترس دارم ولی گیف میدهاز کدوم بیشتر ترسیدی

نمیدونم ،اسماشون تو خاطرم نمیمونه 

انقد ک همشونو نگا کردم دیگ هیچ فیلم ترسناکی نیس ک ندیده باشم، دلم ی فیلم خیلیییی ترسناک میخاد ولی پیدا نمیکنم اصن

نمیدونم ،اسماشون تو خاطرم نمیمونه انقد ک همشونو نگا کردم دیگ هیچ فیلم ترسناکی نیس ک ندیده باشم، دلم ...

منم مثل شمام یادم نمیمونه و میخام ی فیلمی باشه ک خیلی هیجان ترس داشته باشه