2777
2789
عنوان

خانومایی که به طلاواردن بیان حس میکنم سرم کلاه رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 74 پست

ببین سرت کلاه نداشته 

طلای دست دوم یا شکسته را طلافروش حدود ۱۰۰ هزارتومن کمتر از قیمت تابلو ازت برمیداره 

طلای دست دوم هم با سود ۵ درصد بهت فروخته 

میتونستی به جای سکه پارسیان و ۵۰۰ تومن پول بگی به همین مبلغ یه تیکه از طلای شکسته ات را بچینه بهت پس بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفعه بعد چطور حساب کنم میشه یادم بدی ممنون میشم نمیخواستم استفاده کنم اینقدر که شکسته و تیکه تیکه بو ...

نزدیک یک و نیم رفته دیگه نمیشه گفت ضرر اونم چون طلا شکسته داده بودی قیمتش پایینتر و طلای دیگه هم خریدی چون میگی دست دوم گرفتی اونجام هفت درصد سود داره و فروشنده سود خودش هم حساب می‌کنه من جدا جدا نرخ همه رو حساب کردم فروشنده طلای خودت رو ازت ۹۴ گرفته 

نرخ تابلو رو از نت نگاه کن اون مقدار طلا که خریدی رو ضرب در نرخ تابلو کن و بعد ضرب در هفت درصد طلای دست دوم که بهت میگه بابت طلا دست دوم چقدر خورده  اگه نو هم خریدی اپل بپرس احرتش چند درصد 

نزدیک یک و نیم رفته دیگه نمیشه گفت ضرر اونم چون طلا شکسته داده بودی قیمتش پایینتر و طلای دیگه هم خری ...

یعنی دقیقا ۶ میلیون ضرر کردم درسته ؟ ولی اگه عوض نمیکردم و میفروختم اون ۶ میلیون مونده بود برام درسته ؟ 

پس دیگه عوض نکنم همون طلا شکسته رو نگه دارم و بعدا هم عوض نکنم بفروشم بعد با پولش برم طلای دست دوم بخرم درسته ؟ 

اره حتما باید بگیری فاکتور خود طلا فروشی می‌نویسه از فاکتور های خودش

پس فردا برم ازش فاکتور بگیرم ؟ 

چون مشتری قبلیش هم که ازش طلای دست دوم خرید فاکتور نداد 

زیاد گیری به فاکتور نداره این طلا فروشه خودمم چند باری رفته بودم مغازه ش قبلا 

یعنی دقیقا ۶ میلیون ضرر کردم درسته ؟ ولی اگه عوض نمیکردم و میفروختم اون ۶ میلیون مونده بود برام درست ...

قطعا وقتی میرید طلا رو عوض کنید پول سود فروشنده رو میدین اون ها هم درامدشون از این هست. انتظار نداشته باشید که اصلا پولی از دست ندین. ولی خوب باز خرید طلای دست دوم به مراتب بهتر از خرید طلای نو هست از لحاظ پس انداز. من خودمم طلاهای قدیمیمو که دوست نداشتم عوض کردم و به نظرم ارزشش رو داشت چون الان ازشون استفاده می‌کنم و لذت میبرم. شما هم به جای النگوی شکسته الان چیزی دارین که میتونین استفاده کنید. مبارکتون باشه

قطعا وقتی میرید طلا رو عوض کنید پول سود فروشنده رو میدین اون ها هم درامدشون از این هست. انتظار نداشت ...

ممنونم عزیزم 

پس تعویض حدودا ۱ و نیم ۲ گرم پول از دست میدی و من اینو نمیدونستم برای همین خیلی حرص خوردم 

منم پس انداز میکنم برای همین خیلی شوک شدیم دیدم تقریبا ۸ میلیون ضرره و الان فهمیدم جریان چیه 

مرسی وقت گذاشتین 

یعنی دقیقا ۶ میلیون ضرر کردم درسته ؟ ولی اگه عوض نمیکردم و میفروختم اون ۶ میلیون مونده بود برام درست ...

اگه طلا شکسته بود و الان خرید کردی و  داری استفاده میکنی خریدی خوبه بله شش تومن چون نزدیک نیم گرمش رو بهت پول داده 

اتفاقا بدم حساب نکرده وزن طلایی که بهت داده با ۷درصد سود طلای کارکرده‌ میشه 14.519صوت 

قیمت طلا چقد بوده؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️