2777
2789
عنوان

خانومایی که به طلاواردن بیان حس میکنم سرم کلاه رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 74 پست
اگه طلا شکسته بود و الان خرید کردی و داری استفاده میکنی خریدی خوبه بله شش تومن چون نزدیک نیم گرمش ر ...

واااای مرسی عزیزم 

خیلی لطف کردی وقت گذاشتی 

اصلا نمیدونستم جریان عوض کردن اینطوریه واقعا حرص میخوردم و حس بدی داشتم 

مرسی واقعا ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=372487010]طلا رو گفت ۹۴ برمیدارم ازت [/QUOTE

قیمت هرگرم چندبوده

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

0/10

صد سوت میشه 

طلای خالصش ششصد و چهل هزار تومن حالا نهایت با کلی سود هم یک میلیون چه جوری اون پارسیان رو سه و سیصد باهات حساب کرده اگه مطمئنی برو مغازه اش پارسیان رو بده بگو پول نقد بهت بده چون خیلی باهات فضایی حساب کرده 

به من گفت طلاتو ۹۴ برمیدارم بعد ۱۳ گرم و ۵۷ رو حساب کرد ۹۱ یه سکه پارسیان بهم داد و ۵۰۰ پول نقد

امروز من ۹ گرم خریدم ۶۳ تومن 

بدون اجرت مالیات  فقطط طلای خام به علاوه ۷ درصد 

پس شما هم خوب خریدی 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺