2777
2789
عنوان

خانومایی که به طلاواردن بیان حس میکنم سرم کلاه رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 74 پست
۶ و ۴۳۷ بود فکر کنم

خیلی خوب داده بنده خدا شما طلای شکسته دادی سودش کمتره بعد اینکه حدود چهار تومن هم سکه و پول گرفتی حدود چهار درصد سود داشته براش ۱۳/۵۷ هم طلا گرفتی که از اونجام باید هفت درصد حساب میکرد چون طلا عوض کردی برات کمتر حساب کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوب داده بنده خدا شما طلای شکسته دادی سودش کمتره بعد اینکه حدود چهار تومن هم سکه و پول گرفتی حد ...

نه ببخشید طلا ۶ میلیون ۳۴۷ بود چون قیمت دست دوم حساب کرد 

خیلی ببخشید من ذهنم شلوغه قاطی میکنم 

نگاه کردم از نت اصلا غصه نخور بخدا عالی داده بهت

وااای مرسی به خدا خیلی حرص خوردم ، خواهرم اصلا سرش درد گرفت میگفت مقصرم گفتم بابت مهریه س 

وااای خدا خیرت بده 

همینطور بقیه رو که گفتن 

پس دیگه طلا رو عوض نکنم همون بذارم شکسته بمونه فکر کنم سودش بیشتر باشه تا تعویض درسته ؟ 

نه ببخشید طلا ۶ میلیون ۳۴۷ بود چون قیمت دست دوم حساب کرد خیلی ببخشید من ذهنم شلوغه قاطی میکنم

یک گرم ونیمت براتعویض رفته خیلی زیادازت گرفته من پارسال گفتن گرمی ۱۰۰تا۱۵۰تعویض میگیریم ولی خوهمینه دیگه نبایدتعویض کردضرره

وااای مرسی به خدا خیلی حرص خوردم ، خواهرم اصلا سرش درد گرفت میگفت مقصرم گفتم بابت مهریه س وااای خدا ...

اگه عوض نکنید خیلی بهتره اگه میخوای استفاده کنی یبار عوض کن دیگه مثل آبجی من دوبار عوض کرد اینکار رو نکن بیست گرم طلا رفت خرید دست دوم بعد باز دست دوم رو عوض کرد رو دست دومی که اندازه دستش باشه باز رفت عوض کرد روی نو شد یازده و نیم گرم سه بار عوض کرد 

یک گرم ونیمت براتعویض رفته خیلی زیادازت گرفته من پارسال گفتن گرمی ۱۰۰تا۱۵۰تعویض میگیریم ولی خوهمینه ...

نمیدونستم واقعا ، دیگه عوض نمیکنم چون خیلی تیکه تیکه بود روی مخم بود واقعا

اگه عوض نکنید خیلی بهتره اگه میخوای استفاده کنی یبار عوض کن دیگه مثل آبجی من دوبار عوض کرد اینکار رو ...

دفعه بعد چطور حساب کنم میشه یادم بدی ممنون میشم 

نمیخواستم استفاده کنم اینقدر که شکسته و تیکه تیکه بود روی مخم بود عوض کردم 

تقریبا چقدر ضرر کردم ؟ 

نمیدونستم واقعا ، دیگه عوض نمیکنم چون خیلی تیکه تیکه بود روی مخم بود واقعا

اصلاعوض نکن مگه اشناباشه نهایت بگوگرمی ۲۰۰هزارمیدم اینجوری ۱۵گرم بده ۱۵بردار۳میلیون هزینه تعویض کارت بکش وگرنه کسی سرازکارطلافروش درنمیاره