2777
2789

سلام 

صبح میرم خونه مادرم صبحونه نون و پنیر میده، ناهار هم ساعت 5 میده، اون وسط نه میوه ای هست نه غذایی هست، تا بخوری تا ساعت 5 معده تو بگیره، مجبوریم به گرسنگی، پول هم دارن ها نه اینکه نداشته باشن ولی همیشه اونجوری میخورن خودشم لاغر شده به من میگه چرا چاق نمیشم منم هزار بار میگم به وقتش بخوری بخوابی خوب میشی، اما گوش نمیده منم بچه دارم مجبورم بهش غذا بدم ولی چون یخجالو باز میکنم میبینم جز گوجه و سیب زمینی هیچی نیست، میبندم میام بچه رو به زور میخوابونم یا از خونه یه کیک کوچیک برا بچم میبرم با شیر بخوره دلشو بگیره،چیکار کنم؟ 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب هر روز نرو یا مثلا میوه خورد کن بریز تو ظرف برای بچت ببر

هفته ای 2 بار میرم، نمیشه، مثلا یه موز ببرم بچم نصفشو بخوره باقیشو میزارم یخچال، میام میشینم بعد عصر که بچه میخاد میرم میبینم نیست، یا بابام خورده یا اون یکیا 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃