به برادرزاده و خواهرزاده های خودتون و همسرتون چقدر میدین
به فامیلای دورتر چقدر؟
به بچه کسی که به بچه شما عیدی نده ، عیدی میدین؟
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
یه بچهست کلا، ۲۰۰ میدیم دستش با کادو و اینجور چیزا
کسی به بچم عیدی نده هم بهش نمیدیدم
جمعیتهای بیشتر، مثلا خونه بابابزرگم که ۲۰ تا نوه هستن، معمولا نفری ۵۰، ۱۰۰میدن
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچه ها بخاطر عیدی و خوردنی میرن خونه فامیل وگرنه بچه چه میفهمه دید و بازدید چیه😪
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
مامانم به همه میده ۵۰ هزار تومن به بعضی ها صد تومن بستگی داره کی باشه😂😂
مامان منم🤧😪
البته من فقط برادرزاده های شوهرم هستن که باید بهشون عیدی بدم
من جدا میدم بهشون به شوهرمم پول میدم که بهشون بده🤧
سال اولمه من خواهر خواهرزاده وبرادرزاده ندارم یه برردارم فقط براش میخوام لباس بگیرم برای خواهرای همس ...
ما رسم نداریم برای مادر و خواهر عیدی ببریم