2777
2789
عنوان

چقدر عیدی میدین به بچه های فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 37 پست

یه بچه‌ست کلا، ۲۰۰ میدیم دستش با کادو و اینجور چیزا

کسی به بچم عیدی نده هم بهش نمیدیدم

جمعیت‌های بیشتر، مثلا خونه بابابزرگم که ۲۰ تا نوه هستن، معمولا نفری ۵۰، ۱۰۰میدن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عیدی میدن و نه عیدی میدیم

بچه ها بخاطر عیدی و خوردنی میرن خونه فامیل وگرنه بچه چه میفهمه دید و بازدید چیه😪

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

من خواهر وخواهرزاده وبرادر زاده ندارم یه برادر دارم براش لباس میگیرم برای خواهرشوهرام میخواییم عیدی ببریم به بچه هاشونم نفری 200 سال اولمه 

نبسته ام ب کس دل نه بسته کس ب دست ول😐

برای هر کسی مقدار متفاوت عیدی میدم .

برای نزدیک ها یه تومن اوکیه . البته شاید به جای پول براشون اسباب بازی هم بخرم.  ولی برای بقیه بچه های فامیل کمتر میدم زیر ۶۰۰ تومن. 

بله عیدی ندن هم فرقی نمیکنه چون من کلا به همه عیدی میدم .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

نمیبینمشون ، چون شهر دوریم عیدم نمیریم شهرمون

اما سالهای گذشته ب بچه های خاله و عمو و دایی و اینا نفری ۵۰ میدادیم ..

همسرم به برادرزاده اش و من به خواهرم نفری ۵۰۰ میدادیم.

برای بزرگترا هم معمولا پارچه میخریم.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

خواهرزادم ۵۰۰ بچه های خواهرشوهرم نفری ۱۰۰

خواهرم زیاد کادو میده خواهرشوهرمم ۱۰۰میده

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

بستگی داره، من یه دختر جاری دارم، اون به دخترم همیشه، مدادو دفتر و اینجور چیزا میخرید، به دخترش ۳۰۰ دادم  ، مادرشم ۲۰۰.

البته میدونستم ما خونشون نمیریم.

به خواهرزاده های خودم پارسال ۵۰ دادم، امسال حتما باید ۱۰۰ بدیم

مامانم به همه میده ۵۰ هزار تومن به بعضی ها صد تومن بستگی داره کی باشه😂😂

مامان منم🤧😪 

البته من فقط برادرزاده های شوهرم هستن که باید بهشون عیدی بدم 

من جدا میدم بهشون به شوهرمم پول میدم که بهشون بده🤧

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
سال اولمه من خواهر خواهرزاده وبرادرزاده ندارم یه برردارم فقط براش میخوام لباس بگیرم برای خواهرای همس ...

ما رسم نداریم برای مادر و خواهر عیدی ببریم 

یه بچه‌ست کلا، ۲۰۰ میدیم دستش با کادو و اینجور چیزاکسی به بچم عیدی نده هم بهش نمیدیدمجمعیت‌های بیشتر ...

خواهر کوچیکه من، همیشه کم میداد، یه بار نگاه کردم طرف شوهرش به حدود ۵۰ تا بچه عیدی میده، حق داره بنده خدا کم بده

زیر ۵۰ به بچه ها تازه عروس دومادا هم نفری ۱۰۰

ما به تازه عروس میدیم 

من تازه عروس بودم یکی از فامیلا بهم نداد 

الان دختر خودش ازدواج کرده منم گفتم اگه خونمون بیاد بهش نمیدم