2777
2789
عنوان

چقدر عیدی میدین به بچه های فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 37 پست
به نظرمن رسم قشنگیه کسی دست وبالش خالی باشه بازکورسوی امیدی هست براشون

اره خوبه

ولی از طرفی چون هر دیدی یه بازدیدی داره

اونوقت اگه خانواده ای وضع مالی بدی داشته باشن

مجبورن جبران کن و عیدی بدن متقابلا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه بد که رسم عیدی دادن تو ایران داره از بین میره

من پارسال فامیلای مادرم اومدن خونم به همشون عیدی دادم... 

درصورتی که اونا به بچه من عید اولش بود یه هزاری ندادن... 

امسال غیضم گرفته گفتم هر کی به بچه من عیدی بده به بچش عیدی میدم 

جاریم خیلی در حق بچه من لطف کرد براش چیز میز خرید البته که اون موقع بچه هاش کوجیک بودن شوهرم بیشتر از اینا برا بچه هاش خرید ولی نمیخوام پیش خودش بگه دختره بی چشم و رو هستش میخوام برای عید جبران کنم به بچه هاش عیدی خوب بدم 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
اره خوبهولی از طرفی چون هر دیدی یه بازدیدی دارهاونوقت اگه خانواده ای وضع مالی بدی داشته باشن مجبورن ...

من انتظار برگردوندن ندارم به هرحال برادره وظیفشه اما خواهرشوهرام نه اونطور نیستن خودشونو اذیت کنن 😂 😂 زیاد ازاین چیزا دیدم ازشون مثلا سال اول عقدمون یکیشون یه شال هدیه داد یا من ماه عسل رفتم کربلا برای یه خانواده 5نفرشون سوغاتی لباس خریدم اونا رفتن یه تسبیح اوردن یا سال دوم عقد بهم ازاین ظرفای میوه خوری مشکی که داخلش رنگیه پلاستیکی هدیه دادن

نبسته ام ب کس دل نه بسته کس ب دست ول😐
به نظرمن رسم قشنگیه کسی دست وبالش خالی باشه بازکورسوی امیدی هست براشون

عیدی رو بچه میگیره بزرگترش باید پس بده🤧 

الان من به کسی عیدی بدم توقع دارم اونم به بچه من بده 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
عیدی رو بچه میگیره بزرگترش باید پس بده🤧 الان من به کسی عیدی بدم توقع دارم اونم به بچه من بده

اره دیگه اگه به بچه کسی عیدی دادی اونا هم باید بدن،، البته اگر کسی واقعا نداشته باشه دیگه دیگه نباید توقع کنی،، عیدی وقتی به بچه کسی میدی اونا بخان عیدی بدن نباید مثل پول خودت برگردونن حالا یا کمترش باشه یا یه ذره بیشتر،، اونم که نداره دیگه نباید انتظار داشته باشی برگردونه