2777
2789
عنوان

حاملم خدایا چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 55 پست
بچه لولتونو کی از شیر گرفتین؟ بچه من حتی ب شیر خشک لب نمیزنع شدید پابسته سینمه ینی هرجا ببینه در اوج ...

اگر برات بگم ...‌باورت نمیشه . درخواست دوستی میدم

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته دلم ب حال بچم میسوزه طفلک

بچه من ۶ماهه بود باردار شدم .اینقدر سختم بود .

ولی الان مدرسه ای شدن 

هم بازی هم دیگه ان

خلاصه اینقدر خوبه اینجوری ۲تاش باهم بزرگ شدن 

الان میگم هر موقع حامله شدم دوتا پشت هم میارم که با هم بزرگ شن

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و من که بارها بارها و بارها آی وی اف کردم، همه ناموفق! و چقدر عاشق بی بی چک مثبت هستم

انشاالله ب حق پنج تن هرچه سریع تر برای شما هم مثبت بشه بدون ای وی اف و...  طبیعی 

بچه لولتونو کی از شیر گرفتین؟ بچه من حتی ب شیر خشک لب نمیزنع شدید پابسته سینمه ینی هرجا ببینه در اوج ...

شیر خشک و شیشه های مختلف امتحان کن . گیگوز خوشمزه است . سوپرامیل هم همینطور . تا چند روز ی قند بنداز شیرین بشه شاید راحت تر بخوره 

پسر

من بچه اولم دختر بود خیلی هم اذیتم می‌کرد وقتی که اون یه سالش بود ناخواسته پسرم حامله شدم اول خیلی برام سخت بود ولی الان با همدیگه بزرگ شدن و واقعاً خوشحالم که خدا این بچه رو بهم داد،ناشکری نکن ایشالا قدمش براتون خیره

عزیزم امضاتون خیلی قشنگه کیف کردم😍😍 درباره هردو بچتونه؟؟

من بیشتر از 2تا دارم عزیزم

نمیتونم بگم چندتاشون از شکمم اومدن چندتاشون از قلبم❤️. شناسایی میشم.

دوتا پوشکی بودن و دوتا شیر خواره. هرجا میرفتم 2،3روز بمونم با یک بسته پوشک کامل میرفتم

یک کوله پشتم. یک بچه دست راستم یکی دست چپم. گاهی اوقات هم با همسرم با دوتا کالسکه. خسته میشه ادم گاهی ولی ناشکری نکنید. استاتر جان با شما هم هستم

بسپر به خودش عزیزم. اون بچه حستو میفهمه

دوستش داشته‌ باشه 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

و من که بارها بارها و بارها آی وی اف کردم، همه ناموفق! و چقدر عاشق بی بی چک مثبت هستم

عزیزم انشالا دامنت سبز میشه نذر شیرکن برای مراسم حضرت علی اصغر

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
من بیشتر از 2تا دارم عزیزمنمیتونم بگم چندتاشون از شکمم اومدن چندتاشون از قلبم❤️. شناسایی میشم.دوتا پ ...

خداحفظشون کنه 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید