2777
2789
عنوان

حاملم خدایا چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش خدا برا کسایی ک نداره بخواد

خودت باید جلوگیری میکردی ربطش به خدا نده

ناخواسته چیه دیگه وقتی نمیخواید یعنی صفت وسخت جلوگیری بکنید

الانم ناشکری نکن باهم بزرگ میشن ان شاءالله سختت نمیشه

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

عزیزم خب باید پیشگیری میکردی 

حالام ناراحت نباش باهم بزرگ میشن من پشیمونم که چرا شیرب شیر نیاوردم البته مشکل داشتم ولی میگم باید همون وقت میرفتم دنبال درمان الان بچهام اصلا همبازی هم نیستن🥺

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
منم ناخاسته بودم الان از همه برای پدرمادرم عزیزتر هستم مادرم‌میخاست سقطم کنه زعفرون و اینا میخورد ام ...

عه تو هم مثل منی 

من وابجیم یکسال فرقمون سرمن مادرم ۳تا امپول هم میزنه سقط بشم تا حدی که خودش دیگه نمیتونه راه بره  ولی من الااان زنده ام 

من بچم شش ماهه بود باردار شدم .. سوالی داری از من بپرس .. دلت میاد غم تو دل بچت میدی .. وقتی بیاد از ...

بچه لولتونو کی از شیر گرفتین؟ بچه من حتی ب شیر خشک لب نمیزنع شدید پابسته سینمه ینی هرجا ببینه در اوج گریه میخنده نمیدونم چه طوری از شیر بگیرمش بعدش سخت نیس؟ 

من فاصله سنی بچه هام 1سال و 2ماههشما بچت 10 ماهشهتا اون دنیا بیاد میشه 18 ماههجوش نزنترسم نداره.

عزیزم امضاتون خیلی قشنگه کیف کردم😍😍 درباره هردو بچتونه؟؟

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
کاش خدا برا کسایی ک نداره بخواد

بچه اول و دوم من یکسال و چهار ماه اختلاف دارن . 

خییییلی سخته . برنامه ریزی کن تو زندگی . ب هردو ب یک اندازه محبت کن و توجه از اطرافیان هم بخواه رعایت کنند .. بچه اول و دوم هر دو شیرخشک بده حتی اگه شیر خودت هم میدی .. خودت مکمل تقویتی بخور و تغذیه خوب . واسه از پوشک گرفتن و شیشه و پستونک گرفتن بچه ها اصلااااا عجله نکن و ب حرفهای بقیه اهمیت نده هر جور خودت بچه ها راحتید  .