الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالام ناراحت نباش باهم بزرگ میشن من پشیمونم که چرا شیرب شیر نیاوردم البته مشکل داشتم ولی میگم باید همون وقت میرفتم دنبال درمان الان بچهام اصلا همبازی هم نیستن🥺
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
من بچم شش ماهه بود باردار شدم .. سوالی داری از من بپرس .. دلت میاد غم تو دل بچت میدی .. وقتی بیاد از ...
بچه لولتونو کی از شیر گرفتین؟ بچه من حتی ب شیر خشک لب نمیزنع شدید پابسته سینمه ینی هرجا ببینه در اوج گریه میخنده نمیدونم چه طوری از شیر بگیرمش بعدش سخت نیس؟
خییییلی سخته . برنامه ریزی کن تو زندگی . ب هردو ب یک اندازه محبت کن و توجه از اطرافیان هم بخواه رعایت کنند .. بچه اول و دوم هر دو شیرخشک بده حتی اگه شیر خودت هم میدی .. خودت مکمل تقویتی بخور و تغذیه خوب . واسه از پوشک گرفتن و شیشه و پستونک گرفتن بچه ها اصلااااا عجله نکن و ب حرفهای بقیه اهمیت نده هر جور خودت بچه ها راحتید .