من اصلا اهل خاله زنک بازیو و تیکه و کنایه جلوی مادرشوهرنیستم، اما چندسری هست ک میرم خونشون هی میگه همسایمون از بعضیا ایراد میگیره از نظر خوشگلیو ظاهر خودشم میگه از دخترای همسایشون ایراد میگیره ک فلانه،بعد آخرش گف چیکار کنیم شد دیگه اخلاق باید خوب باشه😏که چی مثلا؟من خوشگل نیستم؟من خودشیفته نیستم اما ترکیب صورتمهمهمیگن بانمکه،حالا نمیدونم بااین حرفاش چیو میخواد ثابت کنه؟حرصم درمیاد،منم فقط گفتم آدم فقط اخلاقش مهم نیس قیافشم مهمه باید خوب باشه😏☹️کلا از کسی ایراد نمیگیرم خوشممنمیاد از آدمای ایرادگیر،بنظرتون منمنظور گرفتم یا میخواد چیزیو برسونه؟خواهرشوهرمم امروز برگشت گف بچتون نه خوشگل میشه نه زشت بانمک میشه😐کلا میخوان بگن خوشگل نیسی 🤭
اللهم صل علی محمدوآل محمد❤پسر عزیزم درپناه خدا باش تا شنیدن صدای اولین گریه ات
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا منم ک زشتم هی بهم میگن خوشکلی و هردفعه میرم خونشون میگن ماشالله البته شوهرمم درهرشرایطی بهم میگه چ خوشکل شدی ماشالله ولی خانواده خودم میگن زشتم خخخخخ ولی نمیذارم روی طعنه